Chalupa U Lípy, Libice nad Doubravou

Adresa: Libice nad Doubravou, Suchá, okr. Havlíčkův Brod, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 460m
Kapacita: 14 osob, 8 pokojů
2x 1L a 6x 2L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa u Lípy se nachází v místní části Libice nad Doubravou, zvaná Suchá. Obec je součástí Železných hor v Českomoravské vrchovině. Chalupa má 2 podlaží, kapacitu 18 lůžek a je ideálním místem pro turistické a kulturně-poznávací dovolené ale i pro cyklistické skupiny. Součástí chalupy je velká společenská místnost, plně vybavená kuchyň, sociální zařízení (2 WC, sprchový kout). V přízemí je oddělený apartmán a podkroví se skládá z dvou křídel s několika pokoji a každému křídlu náleží 1 koupelna. Před objektem je zpevněné stání pro 3 automobily. K dispozici je zahradní nábytek se slunečníky, přenosný gril.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www chalupaulipy.webnode.cz

Ceník

rezervace / dotaz

12900 Kč / objekt / týden
1850 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
plně vybavená kuchyň (elektrický sporák, mikrovlnná trouba,2 varné konvice,kávovar, lednice, veškerý inventář + barový pult – 3 barové židle)
Soc. zařízení
2 WC, sprchový kout a umyvadlo

Topení
el. přímotopy

Okolí a výlety

V okolí je možné navštívit rozhledny Zubří nebo České Lhotice, vodní nádrž Seč, rybníky Cihlář nebo Velké Dářko. Zříceniny hradu Oheb a Lichnice, sjezdovka Trhová Kamenice, skanzen Veselý Kopec a Hlinecký Betlém, rozhledny v Trhové Kamenici a Bára u Chrudimi, Kočičí hrádek nebo loutkářské muzeum v Chrudimi

Okolní chaty

Chaty Seč

Seč
Max. 5 osob
7290 Kč/objekt/týden 11 km
Chaty Seč

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.