Chalupa u jezerního potoka, Nová Pec

Adresa: Nová Pec , Nová Pec 52, okr. Prachatice, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihočeský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 740m
Kapacita: 10 osob, 4 pokoje
4x 2L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa U Jezerního potoka je postavena v srdci Šumavy, u obce Nová Pec, která je od chalupy vzdálená 400m, což zaručuje naprostý klid. Je ideální pro lidi hledající klidnou a tichou dovolenou v přírodě. Kapacita ubytování je 10 osob, k dispozici jsou 3 dvoulůžkové pokoje s přistýlkami a dále pak dvě rozkládací postele ve společenské místnosti. Zbytek chaty je plně a stylově vybaven. Využít můžete infrasaunu z masivního kanadského borového dřeva, dále gril, krb, zahradní domek a zahradní nábytek. Hned u chaty je Jezerní potok, ohniště a grilovací kámen, nejbližší hospoda je ve vzdálenosti 300m, prodejna potravin je vzdálena 700m od chalupy a všude kolem je panenská šumavská příroda.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chalupaupotoka.cz

Ceník

rezervace / dotaz

11999 Kč / objekt / týden
1720 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
plně vybavená kuchyně (myčka, trouba, varná deska, mikrovlná trouba, varná konvice, nádobí atd. )
Soc. zařízení
1 koupelna se závěsným záchodem, dvojumyvadlo, vana se sprchovou zástěnou, topení - žebřík, zařizovací předměty - Grohe, Villeroy & Boch.
Topení
Krbová kamna + centrální vytápění plněautomatizovaným ekologickým kotlem od rakouské firmy Okofen, kde si jednoduše nastavíte optimální teplotu na programovatelném pokojovém termostatu a o nic víc se po celou dobu pobytu nestaráte.

Okolí a výlety

Skvělé lyžování si užijete v lyžařském středisku Hochficht (9 km) nebo můžete navštívit lyžařský areál Nad Kovárnou (23 km). Dobrým tipem na výlet je také Schwarzenberský kanál (7 km), Stožecká skála (13 km), Lenorská rechle (18 km), Vodní nádrž Strážný (19 km) nebo grafitový důl (26 km).

Okolní chaty

Chata Bělá

Nová Pec
Max. 16 osob
6500 Kč/objekt/týden 0.6 km
Chata Bělá

Chalupua Eden

Nová Pec
Max. 14 osob
26900 Kč/objekt/týden 1.4 km
Chalupua Eden

Rezervace / dotaz

např. 23.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.