Chalupa Stará Škola, Bartošovice

Adresa: Bartošovice, Bartošovice 94, okr. Rychnov nad Kněžnou, Trasa>
Kraj/Oblast: Královéhradecký kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 560m
Kapacita: 22 osob, 6 pokojů
1x 2L, 2x 3L, 2x 4L a 1x 6L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa Stará škola se nachází v srdci Orlických hor, na hranici České republiky a Polska v obci Nová Ves. Je skvělým místem pro strávení aktivní dovolené a relaxaci jak pro rodiny s dětmi, pro party přátel, školní výlety nebo sportovní soustředění. Dům je dále ideální pro firemní večírky, srazy abiturientů, školení a teambuildingy. Celková kapacita ubytování je 22 lůžek. Mimo jiné je Vám zde k dispozici TV, DVD, kachlová kamna, krb, přilehlá zahrada s dětským hřištěm, prolézačkami, pískovištěm a houpačkou, finská sauna s odpočívárnou a sprcha s větším průtokem vody. V létě můžete využít bazén s průměrem 5,5 m.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chalupa-stara-skola.cz

Ceník

rezervace / dotaz

28000 Kč / objekt / týden
4000 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
k dispozici plně vybavená, prostorná kuchyně s elektrickým vařičem, lednicemi, horkovzdušnou troubou, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí a myčkou nádobí. Nechybí ani rozměrný stůl pro 18 osob
Soc. zařízení
v přízemí se náchazí koupelna s vanou a toaletou, v prvním patře jsou dvě koupelny, jedna s vanou a druhá se sprchovým koutem a toaletou, dále dvě samostatné toalety
Topení
Topení v objektu je zajištěno ústředním topením elektrokotlem a také rozvodem horkého vzduchu z krbu.

Okolí a výlety

Navštívit můžete třeba pevnostní komplex Hanička (5 km), Anenský vrch (6 km), zámek Rokytnice v Orlických horách (6 km), sportareál České Petrovice (6 km), skicentrum Říčky v Orlických horách (9 km), zámek Žamberk (10 km) nebo ski centrum Zdobnice (13 km).

Okolní chaty

Chalupa Elsa

Kunvald
Max. 10 osob
14880 Kč/objekt/týden 4.2 km
Chalupa Elsa

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.