Chalupa pod Melechovem, Meziklasí

Adresa: Meziklasí , Meziklasí 26, okr. Havlíčkův Brod, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 460m
Kapacita: 17 osob, 5 pokojů
3x 2L, 2x 4L pokoj + 3x přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa pod Melechovem se nachází v malé osadě Meziklasí u Světlé nad Sázavou nedaleko přírodní rezervace Stvořidla a na dohled od hradu Lipnice nad Sázavou. Ubytování na Vysočině je možné ve dvou pokojích a apartmánu rodinného penzionu s kapacitou celkem 17 lůžek. Apartmán v podkroví chalupy má celkem osm lůžek ve 3 pokojích, dále kuchyň s jídelnou a koupelnu s WC. Kromě apartmánu je v penzionu k dispozici čtyřlůžkový a dvoulůžkový pokoj, oba se sprchou a WC, varnou konvicí a lednicí. Možnost vaření je v přízemí chalupy. K dispozici je také oplocená, travnatá zahrada s posezení ve stínu stromů, ohniště, pískoviště, stolní tenis, petanque i bazén vyhřívaný solárními panely a parkování na zahradě penzionu. Po celém penzionu i zahradě je dostupné WIFI připojení. V blízkosti cyklotrasy i běžecké stopy a tenisové kurty, proto je dovolená vhodná i pro rodiny s dětmi s možností ubytování i čtyřnohého člena rodiny.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.ubytovani-na-vysocine.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
120 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Vařič, lednička, mikrovlnná trouba, varná konvice, nádobí pro běžné vaření
Soc. zařízení
Apartmán, čtyřlůžkový i dvoulůžkový pokoj mají každý svou vlastní koupelnu vybavenou sprchou, WC a umyvadlem se zrcadlem. Celkem jsou tedy v objektu 3 koupelny.
Topení
Objekt je možno vytápět ustředním topením. I v zimě platí výhodné mimosezonní ceny, ale náklady na topení jsou navíc. Platí se pouze skutečně vynaložené náklady na vytápění.

Okolí a výlety

Mezi zajímavá místa v okolí patří hrad Lipnice nad Sázavou a zatopené lomy, peřejnatý kaňon Sázavy Stvořidla, ve Světlé nad Sázavou je rozsáhlý park, podzemní chodby a sjezdovka, v Ledči je hrad a muzeum skla, v Jihlavě ZOO, aquapark a katakomby a dále hrad Český Šternberk, na který je možno cestovat Posázavským Pacifikem - k zastávce 2,5 km. V zimě ocení hlavně běžkaři běžecké stopy v Melechově.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 28.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.