Chalupa Pazderna, Nezdice na Šumavě

Adresa: Nezdice na Šumavě , Nezdice na Šumavě 57, okr. Klatovy, Trasa>
Kraj/Oblast: Plzeňský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 660m
Kapacita: 20 osob, 4 pokoje
2x 8L Apartmán(4x 4L ložnice + 4x přistýlka)
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa Pazderna se nachází na klidném místě obce Nezdice na Šumavě a je připravena pro společné ubytování až 9 osob, ideálně dvou rodin s dětmi. Chalupa leží na polosamotě za vesnicí na pozemku přímo sousedícím s lesem, ze kterého je ze skály nad chalupou krásný výhled do kraje. K dispozici je obývací místnost s pohovkou u krbových kamen, plně vybavená kuchyň, dvě ložnice, koupelna a samostatné WC. U chalupy je velké zastřešené sezení s kamenným krbem a udírnou, travnatá terasa s nadzemním bazénem se solárním ohřevem, houpačky, pískoviště, skluzavka a další prvky pro děti. Součástí chalupy je nově zrekonstruovaná stodola s posezením, trampolínou, šipkami, rotopedy, stolem na stolní tenis a dětským koutkem, vše odděleno od části chalupy určené k bydlení.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.nezdickachalupa.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
3000 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

více na našich www..

Vybavení

Kuchyň
vybavená kuchyňka, jídelní stůl
Soc. zařízení
Koupelna - 2x umyvadlo, WC, sprcha (vytápěná podlaha).
Samostatné WC - WC, pisoár, umyvadlo.
Topení
Centrální elektrokotel (navíc možno vytápět podlahu ve společenské místnosti a koupelně nebo využít přímotopy) + krbová kamna ve společenské místnosti.

Okolí a výlety

V těsném sousedství chalupy (150 m) se nachází lyžařský areál vhodný pro rodiny s dětmi. Nedaleko chalupy je možno nastoupit na upravované běžecké stopy a v létě je možnost přímo od chalupy vyjet na značené cyklotrasy a vyjít na značené pěší trasy. Mezi další zajímavá místa v okolí patří Strašínská jeskyně a kostel (2 km), hrad Kašperk (5 km), Kašperské Hory s muzeem Šumavy, motorek, hraček a piva (5 km), hrad Rabí (10 km), rozhledny Javorník, Poledník a Svatobor, město Sušice nebo jezera Černé a Čertovo (25 km).

Okolní chaty

Pavlova chalupa

Soběšice u Sušice
Max. 5 osob
5900 Kč/objekt/týden 6.6 km
Pavlova chalupa

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.