Chalupa Památka, Daňkovice - Sněžné

Adresa: Daňkovice - Sněžné, Daňkovice 47
okr. Žďár nad Sázavou, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 700m
Kapacita: 12 osob, 3 pokoje
9 lůžek a 2 přistýlky, rozkládací matrace a spaní za kamny, dvě skládací dětské postýlky (95x50cm) a stylová kolébka.
Dva hlavní pokoje (3+1 postelí a 3+1) v podkroví.
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Dovolte, abychom vám představili jednu neobyčejně obyčejnou chalupu. Nachází se v Daňkovicích, mezi malebnými kopci a údolími žďárských vrchů. Chalupa, číslo popisné 47, je památkově chráněným objektem, což ji předurčuje k tomu, aby ve své prostotě stála po další staletí.

Svou náruč otvírá těm lidem, kteří chtějí trávit čas s přáteli ve světnici s hliněnými omítkami, chodit po prošlapané prkenné podlaze, vařit na plotně či snad upéct si chléb v původní peci. Jako nevýhoda se může zdánlivě jevit chybějící velká zahrada, ale to pouze do chvíle uvědomění si polohy chalupy a Daňkovic, jako takových. Okolí je jednou velkou zahradou naskýtající tolik možností k aktivitám či lenošení, až člověk neví, kam zavítat dříve. Zda na túry hlubokými lesy, okolo bystřin a rybníků, vesnicemi se zachovalou lidovou architekturou, za technickými památkami či pestrým sportovním vyžitím.

Součástí pokojů je kromě postelí s kvalitními matracemi i sedačka s křeslem a stolkem, LED TV s možností promítání filmů z USB disků, přip

Jelikož víme, že tyto zájmy mají lidé dobrého srdce, nabízíme bez obav tuto citlivě zrekonstruovanou chalupu se vší její pohostinností.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.chalupapamatka.cz

Ceník

rezervace / dotaz

20000 Kč / objekt / týden
4700 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Chalupa Památka se pronajímá jako celek. Standardní doba ubytování je týden. Pokud je volno, je možné po domluvě využít ubytování i na prodloužený víkend nebo zkrácený pobyt. Pro týdenní pobyty je chalupa připravena pro objednatele vždy v sobotu mezi 14:00 až 16:00 hodinou, ukončení týdenních pobytů včetně předání je vždy v sobotu do 10:00 hod. Při víkendových nebo kratších pobytech než týdenních je nástup mezi 16:00 až 18:00 hodin, ukončení pobytu a předání do 16:00 hodin, pokud nebude předem d

Vybavení

Kuchyň
V CHALUPĚ
K dispozici je plně vybavená kuchyně s veškerým komfortem pro pohodlné vaření – dvě lednice, mrazák, mikrovlnná trouba, varná deska, horkovzdušná trouba, myčka nádobí, rychlovarná konvice, veškeré kuchyňské potřeby a nádobí (
Soc. zařízení
V přízemí se nachází koupelna s přiznaným kamenným zdivem obsahuje wc, sprchu, měděný lavor na umývání a přímý východ na terasu. Pokoje v podkroví mají své samostatné koupelny
Topení
plynové (radiátory, podlahové), kamna s plotnou, pec na chleba
Internet/WifiTV

V přízemí se nachází světnice s jedním lůžkem, kachlovými kamny a původní pecí na chleba, plně vybavenou kuchyní a černou kuchyní. Součástí vybavení chalupy jsou rozmanité hračky pro děti a společenské hry.

U chalupy je na terase posez

Okolí a výlety

Okolí je jednou velkou zahradou naskýtající tolik možností k aktivitám či lenošení, až člověk neví, kam zavítat dříve. Zda na túry hlubokými lesy, okolo bystřin a rybníků, vesnicemi se zachovalou lidovou architekturou, za technickými památkami či pestrým sportovním vyžitím.

TURISTIKA
Prameny řeky Svratky pod Žákovou horou
Devět skal
Malinská skála
Lisovská skála
Žákova hora
Krátká, památkově chráněno
Čtyří palice
Prosíčka
Milovy
Blatiny
Toulovcovy Maštale – Skalní město, Pasecká skála , Milovské perníčky

RYBAŘENÍ
Milovský rybník cca 3km lesem,
řeky Svratka a Fryšávka
Sykovec

NEJVĚTŠÍ MODELOVÉ KOLEJIŠTĚ NA VYSOČINĚ
modelové království Ždár nad Sázavou

GOLF
Svratka cca 10 km

HOROLEZECTVÍ
Drátník (Dráteníčky) nad Blatinami cca 2km

JÍZDA NA KONI PRO DĚTI, UKÁZKA CHOVU DOMÁCÍCH ZVÍŘAT<

Okolní chaty

Jílkova vila

Březiny u Poličky
Max. 12 osob
13900 Kč/objekt/týden 4.5 km
Jílkova vila

Chata Březiny

Březiny u Poličky
Max. 8 osob
8500 Kč/objekt/týden 4.5 km
Chata Březiny

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.