Chalupa na kovárně, České Petrovice

Adresa: České Petrovice, České Petrovice 159
okr. Ústí nad Orlicí, Trasa>
Kraj/Oblast: Pardubický kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 640m
Kapacita: 13 osob, 3 pokoje
1x 2L, 1x 4L a 1x 5L pokoj + 2x přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa Na Kovárně je postavena v krásném prostředí Orlických hor, v centru vesničky České Ptrovice. Dům je ideálním pro spřátelené rodiny. Je stylově a plně vybaven a jeho maximální kapacita je 13 osob. Z oken chalupy můžete sledovat sjezdovku, která je v její bezprostřední blízkosti. Sportareál je vzdálen jen 30 metrů, k dispozici jsou 3 vleky. V létě je zde možnost zapůjčení horských kár, koloběžek, vyzkoušet si můžete grassball, letní snowtubing nebo jízdu na kladce. Nedaleko je také obchod se smíšeným zbožím (50 m), Horská chata Na rozcestí (80m) a autobusová zastávka (30 km).

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chalupanakovarne.cz

Ceník

rezervace / dotaz

8000 Kč / objekt / týden
1150 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
plně vybavená kuchyň - sporák, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice a veškeré nádobí potřebné k přípravě pokrmů
Soc. zařízení
Sociální zařízení se nachází před vstupem do hlavní světnice a je vybaveno jednou vanou, umyvadlem a wc. K dispozici je zde ještě pračka.
Topení
V chalupě je ústřední topení na tuhá paliva (radiátory po celém objektu), ve společenské místnosti navíc krbová kamna.

Okolí a výlety

Mezi zajímavá a vyhledávaná místa v okolí patří pevnost Bouda (8 km), rozhledna Suchá Vrch (10 km), zámek Žamberk (11 km), pevnost Hanička (11 km), Anenský vrch (12 km), zámek Rokytnice v Orlických horách (12 km), Kralický sněžník, Šerlich a mnoho dalších.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.