Chalupa KRASOŇOV, Ústí 69

Adresa: Ústí 69, okr. Jihlava, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 450m
Kapacita: 8 osob, 2 pokoje
max. 8 osob 4 + 4 lůžka

1.ložnice (rozkládací sedačka, 1x manželská postel, 1x 2l. – palanda, dětská postýlka), obývací pokoj (1x rozkl. sedačka).

2.ložnice v podkroví 1 manželská postel + 2 samostatné postele
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa se nachází na polosamotě nedaleko obce Ústí na území Českomoravské vysočiny. Celé území je vyhledávanou rekreační oblastí, která je vhodná nejen k turistice, ale i cykloturistice po dobře značených stezkách. V zimním období je možné využívat nedaleký lyžařský areál www. sacberk. cz a při vhodných sněhových podmínkách sněžným skútrem upravované běžecké trasy.

Nově zrekonstruovaná chalupa Samota Ústí (U Jiříků) stojí na samostatném oploceném pozemku o velikosti cca 2500m². Kolem objektu je velký pěkně upravený zatravněný pozemek, na kterém mohou klienti využít venkovní posezení pod pergolou, saunu, přenosný gril, velkou houpačku pro dvě osoby, ruské kuželky, zahradní sprchu, přírodní ohniště a nadzemní bazén s pískovou filtrací - 3,6m. Pro děti je připravena trampolína, skluzavka, různé houpačky, dětský domeček a pískoviště včetně hraček. Na oplocené zahradě je možnost postavení stanů. Velká travnatá plocha je vhodná k příjemnému odpočinku a je ideálním místem pro ubytování se psy či jiným domácím mazlíčkem. Chalupa sousedí pouze s jedním stavením.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.:

Ceník

rezervace / dotaz

14990 Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Zimní sezona: 9990,- Kč/týden
Letní sezona: 14990,- Kč/týden
Mimo sezonu: 9990,- Kč/týden
Cena za víkend za celou chatu
Zimní sezona: od 5000,- Kč
Letní sezona: od 9000,- Kč
Mimo sezonu: od 5000,- Kč

Vybavení

Kuchyň
Plně vybavená kuchyňská linka, zabudovaná lednička, sporák se sklokeramickou deskou, včetně elektrické trouby, toustovač, topinkovač a mikrovlnná trouba.
Soc. zařízení
Koupelna včetně sprchového koutu a toalety.
Topení
Ústřední krbová kamna s výměníkem a dále elektrické přímotopy.
BazénDětské hřištěInternet/WifiTVPes

Kolem objektu je velký pěkně upravený zatravněný pozemek, na kterém mohou klienti využít venkovní posezení pod pergolou, saunu, přenosný gril, velkou houpačku pro dvě osoby, ruské kuželky, zahradní sprchu, přírodní ohniště a nadzemní bazén s pískovo

Okolí a výlety

Orlík – zřícenina hradu postaveného ve 14.století, Pelhřimov - muzeum rekordů a kuriozit, Želiv – klášter, klášterní pivovar, natočení filmu Dobří holubi se vracejí, Žirovnice – zámek, muzeum knoflíkářství a perleťářství, Černovice - barokní zámek, Jihlava - muzeum, ZOO, nákupní centrum City Park včetně 5D kina, vodní ráj, laser game, lyžařský areál Šacberk (vlek pro děti zdarma), Třešť – zámek, Polná - zámek, Brtnice - zámek, Lipnice nad Sázavou – hrad, zatopené lomy s překvapením, památník Jaroslava Haška, festivaly, Kamenice – Stonetown westernové městečko ukryté v lesích, Humpolec – muzeum vah, pomník Hliníka, koupaliště Žabák, zimní stadion……aj.

Koupání: nadzemní bazén u objektu (průměr 3,6m, výška 1,2m), rybník Tuksa 200m

Možnosti koupání: aquapark Jihlava - Vodní Ráj, Trojanský rybník, koupaliště Humpolec - Žabák , Černý rybník u Jihlavy, rybník Kachlička, koupaliště Úsobí, Sedlická přehrada, přehrada Vřesník, Jihlava - rybník Borovinka, přehrada Tr

Okolní chaty

Chalupa Koubek

Mladé Bříště
Max. 6 osob
5600 Kč/objekt/týden 5 km
Chalupa Koubek

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.