Chalupa Ještěrka, Zábrodí

Adresa: Zábrodí , Zábrodí 1004, okr. Náchod, Trasa>
Kraj/Oblast: Královéhradecký kraj, Adršpach a Náchodsko
Nadm. výška: 440m
Kapacita: 17 osob, 4 pokoje
3x 3L a 1x 6L pokoj + 2x přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa Ještěrka v obci Červený Kotelec – Zábrodí je součástí Královehradeckého kraje v severovýchodních Čechách a leží mezi Krkonošemi a Orlickými horami. Chalupa nabízí celoroční ubytování pro 17 a v případě zájmu je možné rozšířit celkovou kapacitu ubytování až pro 35 osob v chatách, které sousedí s chalupou Ještěrka. K dispozici jsou 3 samostatné pokoje, společenská místnost s TV a krbem, plně vybavená kuchyň, stůl a dvě koupelny s WC a pračkou. Dále je k dispozici sauna, WIFI, oplocený pozemek s venkovní pergolou, ohništěm, dětským hřištěm, hřištěm na volejbal a nadzemním bazénem. Parkování pro 6 aut je možné na pozemku u chalupy. Chalupa Ještěrka nabízí ideální dovolenou pro rodiny s dětmi, oslavy narozenin, třídní srazy, svatby, sportovní soustředění, ale také pořádání firemních akcí.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www chalupajesterka.cz

Ceník

rezervace / dotaz

17600 Kč / objekt / týden
3200 Kč / objekt / den
200 Kč / osobu / den

Cena uvedena bez spotřeby el.energie.V zimní sezoně topivo dohodou.

Vybavení

Kuchyň
Chata poskytuje kompletně vybavenou kuchyň s plynovým sporákem, ledničkou a mikrovlnou troubou.
Soc. zařízení
Dvě kompletně vybavené socialní zařízení se sprchovým koutem, dvěma umyvadly a pračkou. Jedna koupelna s bezbarierovým přístupem.
Topení
Zateplená chalupa vytápěná krbem s výměníkem, který se nachází ve společenské místnosti. Radiatory sou rozvedeny do všech pokojů. Palivo bude zajištěno po dohodě, ale není součástí dohodlé ceny.
BazénDětské hřištěInternet/WifiTVPes

venkovní gril,sauna,volejbalové hřiště,bazén,

Okolí a výlety

Okolí objektu v létě nabízí možnost turistiky, cykloturistiky, rozsáhlé lesy lákají k příjemným procházkám spojeným např.se sběrem hub. V těsné blízkosti chalupy se nachází rybník Brodský, který v létě poskytuje osvěžení a odpočinek a je vyhledávaný také milovníky sportovního rybaření. V blízkosti rybníka se nachází město Červený Kostelec. Dalším blízkým městem je Náchod tvořící hraniční přechod do Polska s historickým jádrem města. Dále je možné navštívit zámek v Novém Městě nad Metují s krásnou zahradu, jeden z nejmohutnějších a nejvýznamnějších renesančních zámků v Čechách Opočno, pevnost Josefov, krásný zámek Kuks nebo nejkrásnější dřevěný betlém, který je možné vidět v Třebechovicích pod Orebem. Velmi oblíbeným místem jsou také Teplicko-adršpašské skály.

Okolní chaty

U Dvou jasanů

Zábrodí
Max. 13 osob
16000 Kč/objekt/týden 1.6 km
U Dvou jasanů

Apartmány U obory

Česká Skalice - Ratibořice
Max. 10 osob
1800 Kč/objekt/den 6.8 km
Apartmány U obory

Rezervace / dotaz

např. 18.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.