Chalupa Elsa, Kunvald

Adresa: Kunvald, okr. Ústí nad Orlicí, Trasa>
Kraj/Oblast: Pardubický kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 540m
Kapacita: 10 osob, 3 pokoje
1x 2L a 2x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa Elsa je postavena v podhůří Orlických hor, v obci Kunvald. Je ideální pro cyklisty, běžkaře, turisty, rodinnou dovolenou i pobyt s přáteli. Kapacita je 8 - 10 míst. K dispozici jsou 3 stylově zařízené pokoje vybavené masivním nábytkem, koupelna, plně vybavená kuchyň, jídelní kout pro 6 - 8 lidí a společenský kout s posezením, krbovými kamny, TV a DVD. V létě je k dispozici bazén, ruské kuželky, koloběžky, krytá terasa, zahradní nábytek, houpací síť, přírodní ohniště, gril a jiné. V okolí chalupy je přes 400 značených turistických stezek a v zimě plno upravovaných běžeckých tratí. V dobré dostupnosti je také Ski centrum Říčky v Orlických Horách.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.elsa-chalupa.cz

Ceník

rezervace / dotaz

14880 Kč / objekt / týden
2480 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Podrobnější ceník na www.elsa-chalupa.cz

Vybavení

Kuchyň
Kuchyň (sporák, elektrická trouba, myčka, lednička/mrazák, mikrovlná trouba, rychlovarná konvice, kávovar, toustovač, mixer/šlehač, atd. ).
Soc. zařízení
Koupelna (umyvadlo, vana/sprcha, WC, automatická pračka).
Topení
Krbová kamna, elektrické přimotopy.
BazénDětské hřištěInternet/WifiTVPes

travnaté hřiště, plynový gril, kuželky, koloběžky, trampolína, sezónní bazén, houpačky, venkovní ohniště, zahradní nábytek, zastřešená terasa

Okolí a výlety

Chalupa je ideálním výchozím bodem pro podnikání výletů do okolí. Navštívit můžete třeba raně barokní zámek Rokytnice v Orlických horách (4 km), pevnost Hanička (6 km), zámek Žamberk (7 km), Anenský Vrch (8 km), Skicentrum Říčky v Orlických horách (8 km), Sportareál České Petrovice (8 km) nebo Ski - Dlouhoňovice (9 km).

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 23.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.