Chaloupka Nadslav, Nadslav

Adresa: Nadslav, Nadslav, okr. Jičín, Trasa>
Kraj/Oblast: Královéhradecký kraj, Český ráj
Nadm. výška: 340m
Kapacita: 5 osob, 2 pokoje
3L a 2L ložnice
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Krásná, útulná, slunečná, nově postavená roubená chaloupka v Českém ráji. Chaloupu najdete v malé vesnici Nadslav, na polosamotě. Dům je jeden celek, byl zachován jeho původní vzhled. Velký, sluneční, oplocený pozemek s bazénem, z kterého díváte se do krásné přírody.

Chalupa k pronajmutí poskytuje možnost ubytování pro 5 osob ve 2 ložnicích.

V okolí cyklotrasy a turistické stezky, možnost jezdit na in - line mezi Sřevačem a Nadslav. Houbaření.

Na pozemku se nahází hospodářská budova, stodola. Tam můžete uzavřít své kola, v zimě lýže a potřebné věci. K dispozici je venkovní posezení s grilem a ohniště s 10l kotlíkem.

Chalupa je zařízena pračkou, myčkou, velkou ledničkou s mrazákem, horkovzdušnou troubou, remoskou, robotem, mikrovlnnou troubou, fritezou, toustovačem atd.

K dispozici taky jsou Lego, puczle, knížky a společenské hry.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.:

Ceník

rezervace / dotaz

10900 Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Cena zahrnuje: povlečení, ručníky, papírové ručníky, mýdlo, wc papír, čisticí prostředky.

Cena nezahrnuje: spotřebu elektriky, vrátnou kauci 3000,- Kč.

Vybavení

Kuchyň
Velká rohová kuchyňská linka, rozkládací velký stul, horkovzdušná trouba, vaření na plyn, robot, mikrovlna, rychlovarná konvice, toustovač, friťák, myčka, velká lednička s mrazákem.
Soc. zařízení
WC s umývadlem, koupelna - sprchový kout, umyvadlo.
Topení
V každém pokoji je elektrické topení s termostatem. V obývacím pokoji a v kuchyni kachlíková kamna která vytápějí celý dům. Dům je zateplený.

Okolí a výlety

Český ráj nabízí spoustu přírodních zajímavostí. Jsou zde značené turistické stezky a cyklotrasy. Prachovské skály, Klokočské skály. Zámky: Dětenice, Hrubá Skála, Hrubý Rohozec, Humprecht, Sychrov, Jičín, Mnichovo Hradiště. Hrady a zříceniny: Kost, Chlum, Valečov, Veliš, Trosky, Drábské světničky.

Nedaleko Sobotky se nachází malebná vesnička Vesec, která je vyhledávaným cílem filmařů. Na prvním místě jistě "pohádkové" Rumcajsovo a Valdštejnovo město Jičín 12km (každoročně druhý týden v září festival "Jičín město pohádky") s malebným náměstím, Jičínským zámkem, z kterého vyhlíželi knížepán a kněžna na rynek - náměstí, Valdická brána s vyhlídkou na Jičín a okolí, Rumcajsova ševcovna, stálá expozice "Rumcajsův svět Radka Pilaře", synagoga, Lipová alej - zavede vás do Valdštejnovy lodžie s parkem, nově otevřená letní plovárna s atrakcemi a krytý Aqua park rovněž s atrakcemi.

V Sobotce najdete koupaliště, informační centrum, restaurace, potraviny, lékárnu a je

Okolní chaty

Chata Dvořák

Zelenecká Lhota
Max. 8 osob
9000 Kč/objekt/týden 6.4 km
Chata Dvořák

Rezervace / dotaz

např. 20.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.