Bokova chata, Nové Hutě

Adresa: Nové Hutě, Nové Hutě 16, okr. Prachatice, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihočeský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 1000m
Kapacita: 30 osob, 8 pokojů
5x 4L,2x 2l a 1x 6L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Bokova chata je prostorná rekreační chata, která se nachází uprostřed malebné šumavské přírody na okraji obce Nové Hutě s možností celoročního ubytování. V přízemí chaty je velká společenská místnost s televizním a dětským koutkem. Na společenskou místnost navazuje plně vybavená kuchyně a samostatné WC. V patře je 8 pokojů s celkovou kapacitou 30 osob, dva pokoje mají vlastní koupelnu s toaletou, ostatní používají WC a sprchy na patře. U chaty je velká louka (v zimním období vhodná pro sáňkování nebo bobování), venkovní posezení s ohništěm, venkovní terasa, hřiště na volejbal, pro děti houpačka, skluzavka,trampolína, pískoviště a bazén. Polosamotu, na které se Bokova chata nalézá, ocení zejména uzavřená společnost, spřátelené rodiny s dětmi a je vhodná také pro rodinná setkání, lyžařský výcvik, cyklistický kurz nebo pro sportovce na kondičním soustředění.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.bokovachata.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
5000 Kč / objekt / den
220 Kč / osobu / den

mimosezoní slevy, slevy pro děti do 10 let.

Vybavení

Kuchyň
V přízemí je k dispozici větší kuchyň vybavená dvěma čtyřplotýnkovými sporáky (jeden elektrický a jeden plynový). Dále je zde varná konvice, mikrovlnná trouba, nádobí, lednice a police na uskladnění potravin, myčka na nádobí a pračka.
Soc. zařízení
6x WC, 2x sprcha
Topení
ano

Okolí a výlety

V nedalekém okolí se nalézají turisticky velmi atraktivní cíle jako Churáňov, Kvilda nebo Borová Lada. V okolí se nachází významné památky jako například zámek Kratochvíle, Hluboká nad Vltavou, Český Krumlov, Vimperk, klášter Zlatá Koruna nebo Lomec. Okolní koupaliště jsou přírodní koupaliště Vlachovo Březí, Husinecká přehrada, nové aquacentrum Prachatice a Lipno. Nadšenci zimních sportů ocení možnost běžkování a sjezdování v Nové Huti, Zadově - Churáňově nebo Kvildě. Mezi další zajímavá místa v okolí patří město Prachatice s historickým centrem, zřícenina gotického hradu doby Dívčí kámen, zámek Vimperk nebo hrad Strakonice.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.