Apartmány Stachy, Stachy

Adresa: Stachy, Stachy 453, okr. Prachatice, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihočeský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 760m
Kapacita: 12 osob, 6 pokojů
1x 1L + 5x 2L pokoj + přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Nový apartmánový dům je postaven na slunném jižním svahu, na okraji vesnice Stachy v nadmořské výšce 780 m.n.m a je z něj nádherný výhled na kopce Popelná a Churáňov. Jedná se o ideální ubytování pro rodiny s dětmi. Zdejší ubytování je možné v malém apartmánu pro 2 – 4 osoby (kompletně vybavený kuchyňský kout, obytný prostor s jídelním stolem a židlemi, ložnice s manželskou postelí a úložnými prostory, malá ložnice s úložnými prostory a WC), nebo v apartmánu velkém s celkovou kapacitou až 8 osob (přízemí - plně vybavený kuchyňský a jídelní kout, ložnice s manželskou postelí, WC, koupelna, úložné prostory, terasa, 1. patro – 2 ložnice s manželskou postelí a úložnými prostory, koupelna s vanou a WC, obytná galerie s rozkládací sedačkou). V okolí domu je plno sjezdovek, běžeckých a turistických tratí.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.apartmany-stachy.cz

Ceník

rezervace / dotaz

6200 Kč / objekt / týden
890 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Kompletně vybavený kuchyňský kout: elektrická varná deska, digestoř, rychlovarná konvice, lednice, mikrovlná a horkovzdušná trouba s grilem.
Soc. zařízení
Malý apartmán - koupelna se sprchovým koutem a WC v přízemí, samostatné WC v patře
Velký apartmán - v přízemí koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC a v patře kouplena s vanou a WC.
Topení
Tepelné čerpadlo. Přízemí podlahové topení, patro radiátory.

Okolí a výlety

Kromě sjezdovek a běžeckých tratí můžete zavítat do Aquaparku v Horažďovicích nebo můžete navštívit například jedno z největších koupališť v Bavorském lese Karoli Badepark Waldkirchen, Sklářskou huť ve Vimperku, rozhledny Javorník, Svatobor, Poledník, hrady Kašperk, Rábí, Velhartice, Vimperk, lanové centrum Proud Zadov, jezera Prášilské, Laka, Plešné a Černé, města Vimperk, Sušice, Kašperské hory a mnoho dalšího.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.