Apartmány Na Jihu, Jevišovka

Adresa: Jevišovka, Široká 67, okr. Břeclav, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihomoravský kraj, Pálava, Podyjí, Vranov a Lednice
Nadm. výška: 200m
Kapacita: 8 osob, 2 pokoje
2x 4L apartmán
Provoz měsíce:
X
X
X
X
5
6
7
8
9
10
X
X

Apartmány Na Jihu nabízí stylové ubytování v jihomoravské vesničce Jevišovka, která se rozprostírá nedaleko pálavských vrchů a vodní nádrže Nové Mlýny.

Okolí je protkáno několikakilometrovými cyklo a inline stezkami

Hostům jsou k dispozici dva samostatné apartmány až pro 4 osoby. Dále mohou hosté využít posezení na uzavřeném dvorku, který nabízí úplné a nerušené soukromí.
V prvním apartmánu na hosty čeká ubytování se vstupní halou, prostornou kuchyní s dobovým dřevěným stropem, zachovalou původní dřevěnou podlahou a přistýlkou až pro dvě osoby, koupelnou a útulnou světničkou s manželskou postelí s okny do dvora.
Pro hosty je připraven i druhý apartmán, který je tvořen jednou velkou, světlou a vzdušnou místností s kuchyňským koutem, koupelnou s odděleným WC a rozkládací přistýlkou pro dvě osoby. Hlavní ráz apartmánu pak tvoří dřevěná mansarda s dvoulůžkem.
Můžete mít pejska.
Nedaleko objektu je obchod se smíšeným zbožím (400 m), nejbližší supermarket je vzdálen 6 km. V okolí Jevišovky je několik restaurací.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.facebook.com/apartmanynajihu/

Ceník

rezervace / dotaz

9500 Kč / objekt / týden
1300 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Apartmán č.1(ložnice s manželskou postelí, v další místnosti rozkládací přistýlka pro 2 osoby):
10 500 Kč za týden/sezóna.
1 300 Kč za noc/mimo sezónu.
Apartmán č.2 (dvoulůžko na dřevěné galerii, v místnosti rozkládací přistýlka pro 2 osoby):
9 500 Kč za týden/sezóna.
1 200 Kč za noc/mimo sezónu

Vybavení

Kuchyň
V každém apartmánu je k dispozici plně vybavená kuchyně s mikrovlnnou troubu, rychlovarnou konvicí a ledničkou. Každá místnost je vybavena jídelním stolem se židlemi.
Soc. zařízení
Koupelna, sprchový kout
Topení
ústřední
Internet/Wifi

Okolí a výlety

V okolí najdete krásná místa jako je například chráněná krajinná oblast Pálava, Mikulov se svým historickým jádrem města, Lednice - obec, jež je právem nazývána Perlou Jižní Moravy, Valtice - malé vinařské město u hranic s Rakouskem nebo Znojmo, vyhlášené svým historickým vinobraní a mnoho dalších. Na své si jistě přijdou i milovníci inline bruslí a cyklisté. V okolí je mnoho kilometrů stezek právě pro ně. Přímo Jevišovkou vede cyklostezka Brno - Vídeň.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 25.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.