Apartmán Nezdice, Nezdice na Šumavě

Adresa: Nezdice na Šumavě , Nezdice na Šumavě 125 , okr. Klatovy, Trasa>
Kraj/Oblast: Plzeňský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 660m
Kapacita: 10 osob, 3 pokoje
3x 2L pokoj + 4x přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Apartmán Nezdice se nachází v Nezdicích na Šumavě, v malebné obci v šumavském podhůří Kašperských hor, mezi lesnatými vrchy Javorníkem, Ždánovem a Sedlem. Apartmán se nachází v druhém patře velkého rodinného domu a k dispozici je vybavená kuchyňka, která navazuje na prostorný obývací pokoj s pohovkou a jídelním stolem. Hned vedle kuchyňky je koupelna a napříč apartmánem se táhne dlouhá chodba, která spojuje jednotlivé místnosti i se třemi ložnicemi celkem pro 10 osob. Na přilehlé zahradě je terasa s pěkným posezení, krbem, grilem a také velký bazén. Chalupa je vhodná jak pro páry tak pro rodiny s dětmi a hlavně pro milovníky krásné přírody.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.apartmannezdice.wz.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
250 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
plně vybavená kuchyň, lednice
Soc. zařízení
Koupelna s vanou společně s WC.
Topení
Centrální, zajišťuje majitel objektu.

Okolí a výlety

Necelých 7 km od Nezdic se nachází hrad Kašperk a město Kašperské Hory s malebným náměstím, kostelem a muzeem motorek. Mezi další zajímavost patří města Klatovy s náměstím a Černou věží, odkud je nádherná vyhlídka na město a Šumavu a město Sušice s rozhlednou na Svatoboru, dále Čeňokova pila, krásná cesta podél povodí Vydry s Turnerovou chatou, Kvilda s krásným kostelíkem, zajímavá nově zrekonstruovaná židovská synagoga v Hartmanicích, hrady Rabí a Velhartice. V létě se můžete zchladit v aquaparcích v Horažďovicích a Železné Rudě s přilehlými jezery Černé a Čertovo.

Okolní chaty

Pavlova chalupa

Soběšice u Sušice
Max. 5 osob
5900 Kč/objekt/týden 6.3 km
Pavlova chalupa

Rezervace / dotaz

např. 19.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.