Apartmán Na Stráni, Vimperk

Adresa: Vimperk , Na Stráni 517, okr. Prachatice, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihočeský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 740m
Kapacita: 10 osob, 3 pokoje
1x 2L, 1x 3L a 1x 5L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Apartmán Na Stráni se nachází v městě Vimperk, který je výborným východiskem pro poznávání jižních a západních Čech a střední a východní části Šumavy. K pronájmu je možno objednat celý apartmán, byt v přízemí nebo samostatné ložnice. Součástí apartmánu je obývací místnost se sedací souprava, jídelním stolem, krbovými kamny a kuchyňskou linkou, dále dvě ložnice dohromady pro maximálně 7 osob, koupelna, samostatné WC a balkon. V byt v přízemí má k dispozici velký pokoj s dvoulůžkem a rozkládací pohovkou, vybavenou kuchyňku, jídelní stůl a sociální zařízení.
Na zahradě je zastřešená pergola se stolem a lavicemi, ohniště, kámen na pečení, malý a velký gril. Pro děti je na zahradě pískoviště s budkou na hraní a s hračkami.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.nastrani.eu

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
300 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Kuchyňská linka je vybavena základním nádobím, ledničkou, plynovým sporákem, mikrovlnkou a varnou konvicí.
Soc. zařízení
Součástí apartmánu je samostatné WC s umyvadlem, koupelna s umyvadlem, se sprchovým koutem a s rohovou vanou.
V přízemí je koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a s WC.
Topení
Topení v ojektu je centrální, plynové. V obývací místnosti lze pro příjemnou pohodu zatopit v krbových kamnech na dřevo, v koupelně elektrickým panelem.

Okolí a výlety

Mezi zajímavosti v okolí patří samotné město Vimperk, které protíná několik cykloturistických tras, pro pěší turisty je vyznačeno několik okruhů vybavených informačními tabulemi. V dostupné vzdálenosti jsou sídla stojící za návštěvu, například Kašperské Hory s královským hradem Kašperk, Sušice s rozhlednou Svatobor, historické Prachatice nebo jednu hodinu jízdy autem vzdálený Český Krumlov, jehož středověké centrum je městskou památkovou rezervací a od roku 1992 je zapsáno na seznamu světového dědictví UNESCO. Lyžařský areál Vodník (300 m) nabízí vynikající podmínky pro milovníky běžeckého lyžování s upravenými běžeckými tratěmi dlouhé 3 km, na ně navazují běžecké stopy podél Křesánovského potoka a na loukách pod "Drozdárnou".

Okolní chaty

Chata Buk

Buk
Max. 10 osob
4600 Kč/objekt/týden 6.8 km
Chata Buk

Rezervace / dotaz

např. 24.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.