Vila Jana, Meziměstí

Adresa: Meziměstí, Školní 215, okr. Náchod, Trasa>
Kraj/Oblast: Královéhradecký kraj, Adršpach a Náchodsko
Nadm. výška: 440m
Kapacita: 6 osob, 3 pokoje
3x 2L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Rodinná vila Jana se nachází v klidné obci Meziměstí, v srdci broumovských stěn, 8 km od Broumova a 2 km od polských hranic. V domě jsou k dispozici 4 vybavené pokoje s maximální kapacitou 6 osob, plně vybavená kuchyň s jídelním stolem, koupelna s pračkou, obývací pokoj s TV a satelitem. Na přilehlém pozemku je rozsáhlá zahrada s možností opékání či stanování a s parkováním přímo u domu. V Meziměstí je k dispozici veškerá občanská vybavenost, obchody s potravinami, zdravotní středisko, autobusové i vlakové spojení. Ubytování nabízí příjemné prostředí uprostřed nádherné přírody, kde je vše na dosah. Svou polohou vybízí k mnoha výletům po krásách broumovska.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.vilajana.eu

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
200 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
plně vybavená kuchyň
Soc. zařízení
v objektu je jedna koupelna s vanou a jedna toaleta
Topení
automatický kotel na tuhá paliva, elektrický kotel

Okolí a výlety

V létě okolí láká na Adršpaško - Teplické skály (9km) – pískovcová skalní města se skalními útvary a bludišti, Jiráskovi skály v Teplici nad Metují (9km) se zámečkem Bischofstein a zříceninou hradu Skály, stolová hora s skalními útvary Ostaš s kovářovou roklí a skalním labyrintem, nejvyšší hora Javořích hor s rozhlednou Ruprechtický Špičák, město Broumov (8 km) s klášterem, dále město Police nad Metují (10 km) s muzeem Merkur a muzeem papírových modelů a Ratibořice s Babiččiným údolím, zámkem, mlýnem a Starým Bělidlem (35 km). V celém regionu Broumovsko najdete kilometry upravených cyklostezek a turistických tras. V zimě je v okolí několik lyžařských areálů: Teplice nad Metují (9 km) s umělým zasněžováním, Janovičky u Broumova (9 km), areál Pomezní Boudy (40 km přes Polsko) nebo jsou v okolí skalních měst strojově upravené běžecké tratě.

Okolní chaty

Chata Monika

Adršpach
Max. 8 osob
11000 Kč/objekt/týden 10 km
Chata Monika

Chata Maruška

Česká Metuje
Max. 8 osob
7000 Kč/objekt/týden 11 km
Chata Maruška

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.