Ubytování ve Svratce, Svratka

Adresa: Svratka, Táborská 291, okr. Žďár nad Sázavou, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 640m
Kapacita: 15 osob, 4 pokoje
1x 3L a 3x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Ubytování v nově zrekonstruované chalupě ve Svratce se nachází přibližně 16 km od Žďáru nad Sázavou v kraji Vysočina. K dispozici je 15 lůžek s možností přistýlek rozdělených do 4 pokojů - 2 čtyřlůžkové a 1 dvoupokoj. V chalupě je společná kompletně vybavená kuchyně s velkým jídelním stolem a TV, dále sociální zařízení - 2x samostatné WC a koupelna se sprchovým koutem a infrasauna. Na zahradě je v létě bazén, zastřešené posezení s krbem a grilem a pro děti trampolína, houpačky, skluzavka a pískoviště. Parkování pro 5 aut je před objektem a na kola a lyže je možné využít garáž. Chalupa je vhodná pro rodiny s dětmi a okolní příroda je ideální pro sportovce. V dosahu ubytování je restaurace, centrum s obchody, v obci Svratka je možné navštívit pražírnu kávy, skiareál a golfové hřiště.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.svratka.unas.cz

Ceník

rezervace / dotaz

12500 Kč / objekt / týden
1790 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Společná kuchyně s velkým jídelním stolem vybavená - TV, el. sporákem, mikrovlnou troubou, varnou konvicí, lednicí a veškerým nádobím.
Soc. zařízení
Společné sociální zařízení - 2x samostatné WC a koupelna se sprchovým koutem.
Topení
Ústřední topení

Okolí a výlety

V zimě je v okolí velké množství udržovaných běžkařských tras, v létě cyklostezky a možnost koupání je v nedaleké Pilské nádrži nebo v rybníce Velké Dářko. Mezi zajímavosti v okolí patří Devět skal, nejvyšší vrchol Žďárských vrchů a druhý vrchol Českomoravské vrchoviny, na jehož vrcholku je vytvořen skalní labyrint, dále přírodní rezervace Čtyři palice a poutní kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře a pro děti Westernové městečko Šiklův Mlýn nebo Rozhledna Rosička.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.