Ubytování v Podolí, Podolí

Adresa: Podolí, okr. Klatovy, Trasa>
Kraj/Oblast: Plzeňský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 600m
Kapacita: 22 osob, 9 pokojů
7x 2L, 1x 3L a 1x 4L pokoj + 1x přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Ubytování v Podolí se nachází na klidném místě na okraji malé vesnice Podolí u Klatov v Plzeňském kraji s vyhlídkou na hraniční hory. Součástí celku jsou dva objekty – chalupa U Kováře a dům se třemi apartmány. Nově zrekonstruovaná rekreační chalupa obsahuje dvě samostatné ubytovací jednotky s celkovou kapacitou až 10 osob s veškerým potřebným vybavením. Dům se třemi kompletně zařízenými apartmány nabízí společné prostory v přízemí, oddělené apartmány v podkroví, maximální kapacita je 5, 2 a 4 osoby a na rozlehlé zahradě je venkovní posezení, bazén a trampolína pro děti.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.apartmany-podoli.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
120 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Vybavená kuchyně v každém apartmánu
Soc. zařízení
celkem 5 koupelen s WC
Topení
Elektrické, krbová kamna, krbová teplovodní vložka.

Okolí a výlety

Ve 2 km vzdálené obci Běšiny naleznete koupaliště, restauraci, obchod, tenisové kurty a minigolf. Mezi nejzajímavější přírodní, historické i kulturní památky v okolí patří Černá věž, Barokní lékárna a katakomby v Klatovech, hrad a zámek ve Velharticích, vodní hrad ve Švihově, hrad Kašperk, zámky Horšovský Týn, Kozel a Radyně nebo rozhledny Bolfánek, Svatobor a Poledník. Dále ledovcová jezera Černé, Čertovo, Prášilské, Laka, vodopád Bílá strž nebo muzeum sirkařství v Sušicích.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.