Ubytování U Chladů, Filipova Huť

Adresa: Filipova Huť, okr. Klatovy, Trasa>
Kraj/Oblast: Plzeňský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 1100m
Kapacita: 12 osob, 4 pokoje
1x 2L, 2x 3L a 1x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Ubytování U Chladů se nachází ve vesnici Filipova Huť mezi Modravou a Kvildou, v nejvýše položené osada v České republice v Plzeňském kraji. Apartmán nabízí ubytování pro celkem 12 osob ve čtyřech pokojích, součástí je také plně vybavená kuchyňka na pokoji, každý pokoj má vlastní koupelnu, WC a TV, s možností dětské postýlky. Na přilehlé zahradě je
venkovní posezení s ohništěm a možností grilování. K dispozici jsou jízdní kola a parkoviště přímo u chalupy. Chalupa U Chladů je vhodná pro rodiny s dětmi a pro hosty, kteří hledají klid a odpočinek ale i pro nadšence aktivně strávené dovolené.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.uchladu.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
320 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
kuchynským jídelním kout - lednice, dvouvařič, mikrovlná trouba, rychlovarná konvice
Soc. zařízení
Každý pokoj má vlastní koupelnu a WC.
Topení
ustřední topení

Okolí a výlety

Filipova Huť je ideální výchozí místo pro cyklo i turistické výlety na Churáňov, Kvildu, Modravu a Horskou Kvildu, hraniční přechod Bučina na německou stranu Šumavy pro pěší a cyklisty je vzdálen 10 km. V letních měsících je doprava po celé Šumavě zajištěna eko autobusy (spoje na sebe navazují), lze přepravovat i horská kola. Zajímavé je také Luzenské údolí, prameny Vltavy, Povydří, Boubínský prales, hrad Kašperk nebo Sušice. V zimě je možné využít lyžařský vlek na Modravě vhodný pro děti a nenáročné lyžaře ve vzdálenosti 2,5 km, dva lyžařské vleky na Kvildě (5 km), 12 km vzdálený lyžařský areál Zadov-Churáňov vhodný pro náročnější lyžaře (umělé zasněžování, večerní lyžování). Ideální podmínky pro běžecké lyžování jsou přímo ve Filipově Huti a lze se napojit na běžecké tratě vedoucí na Kvildu, Modravu, Březník nebo Poledník.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.