Ubytování Sudkáč, Sudkův Důl

Adresa: Sudkův Důl, Sudkův Důl 7, okr. Pelhřimov, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 580m
Kapacita: 9 osob, 3 pokoje
3x 3L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa Sudkáč je tradičně zařízené stavení pro rodiny s dětmi nebo partu přátel s kapacitou až 9 osob. V přízemí se nachází obývací místnost s krbem, plně vybavení kuchyň s jídelnou a koupelna a 2 ložnice - jedna je manželská,v druhém pokoji je spaní na klasické peci a v podkroví je 3. ložnice. Součástí chalupy je i velká zahrada se zahradním nábytkem, grilem, ohništěm, bazénem a dětskou klouzačkou. Parkování je zajištěno v protilehlé uzamykatelné stodole. Chalupa je jako stvořená pro ničím nerušenou pohodu vyzývající k procházkám a výletům do přírody, zrovna tak jako k večernímu grilování.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.sudkac.cz

Ceník

rezervace / dotaz

5900 Kč / objekt / týden
850 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
kompletně vybavená kuchyň
Soc. zařízení
V přízemí chalupy na Vás čeká koupelna se dvěma umyvadly a vanou (použitelnou jako sprchový kout), doplněná dřevěnými doplňky. V přízemí naleznete také zvlášť oddělenou toaletu.
Topení
ústřední topení

Okolí a výlety

Pouhé 2 km od chalupy v obci Nové dvory je hospůdka zařízená v originálním dřevěném srubu. Cesta k ní vede po žluté turistické trase Josafatským údolím. Cyklisté na výběr z tras do jižních Čech s dlouhými rovinkami nebo směrem na Vysočinu do malebných kopců. Okolí je také vhodné pro houbaření a rybaření ve 20 km vzdálené oblasti přímo poseté rybníky.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.