Ubytování na včelíně, Studnice

Adresa: Studnice, Bakov, okr. Náchod, Trasa>
Kraj/Oblast: Královéhradecký kraj, Adršpach a Náchodsko
Nadm. výška: 380m
Kapacita: 16 osob, 4 pokoje
4x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Nově zrekonstruované Ubytování na včelíně se nachází asi 300 m od vesničky Bakov, ležící cca 7 km od Červeného Kostelce, 6 km od České Skalice a 3 km od Babiččina údolí. Chalupa nabízí ubytování pro 16 osob a součástí jsou čtyři oddělené čtyřlůžkové pokoje (jeden pokoj má balkónek s výhledem na louku s rybníčkem, tři pokoje jsou v patře, jeden pokoj je v přízemí), dále dvě samostatné koupelny se sprchovým koutem a dvě samostatné WC, malá herna pro děti a společenská místnost s krbovými kamny, sedačkou, jídelními stoly a židlemi včetně dvou dětských jídelních židliček. Součástí společenské místnosti je plně vybavený kuchyňský kout. Chatu obklopuje rozsáhlá oplocená louka s malým rybníčkem, zastřešené posezení s grilem a pro děti pískoviště a houpačky. Louka s chatou leží uprostřed lesa, který je v létě rájem pro houbaře.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.vcelin.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
115 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
vybavený kuchyňský kout - mikrovlnná trouba, dvě lednice včetně malého mrazáku, čtyřplotýnkový sporák s troubou, dvě rychlovarné konvice, kávovar na espresso a nádobí pro 16 osob včetně plastového dětského nádobí
Soc. zařízení
Sociální zařízení tvoří dvě samostatné koupelny se sprchovým koutem s teplou vodou, umyvadlem a dvě samostatné WC. Vše je po rekonstrukci objektu v roce 2007 nové.
Topení
Společenská místnost se vytápí krbovými kamny. Na pokoje je možnost zapůjčení el. přímotopů. Není zahrnuto v ceně ubytování.

Okolí a výlety

Chata Včelín se nachází v kraji bohatém na nejrůznější turistické pamětihodnosti a taktéž v kraji s krásnou malebnou přírodou. Můžete zde podnikat pěší túry, výlety autem či vlakem (železniční zastávka je vzdálena cca 1,5km, ale lze využít i bohaté sítě cyklostezek). V pozdnějším létě jsou lesy okolo chaty rájem houbařů. V okolí se nachází několik zajímavých míst: Babiččino údolí (3 km), pevnost Dobrošov (13 km), zámek Náchod (8 km), zámek Ratibořice (4 km), ZOO Dvůr Králové (20 km), Krkonoše (30 km), Orlické hory (15 km), zámek Opočno (20 km), zámek Nové Město nad Metují (12 km), skály v Teplicích a Adršpachu (25 km), ranč Nová Amerika (20 km) a koupání je možné v přehradě Rozkoš (5 km) nebo rybnících Brodský a Špinka (4 km).

Okolní chaty

Apartmány U obory

Česká Skalice - Ratibořice
Max. 10 osob
1800 Kč/objekt/den 2.9 km
Apartmány U obory

Rezervace / dotaz

např. 23.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.