Penzion Na Statku, Česká Skalice

Adresa: Česká Skalice, Zlič 8, okr. Náchod, Trasa>
Kraj/Oblast: Královéhradecký kraj, Adršpach a Náchodsko
Nadm. výška: 300m
Kapacita: 25 osob, 5 pokojů
1x 4L, 3x 5L a 1x 6L apartmán
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Ubytování Na Statku se nachází v obci Zlíč u České Skalice, v těsné blízkosti Ratibořic- Babiččina údolí. Nabízíme příjemné ubytování ve velmi prostorných apartmánech v rodinném penzionu. K dispozici je 5 zařízených ubytovacích jednotek s maximální kapacitou 25 osob. Parkování v uzavřeném areálu. Hostům jsou k dispozici zahradní zákoutí, ohniště, gril, bazén a trampolína. V letních měsících se můžete občerstvit v naší "Osvěžovně". Areál je vhodný nejen pro rodinnou dovolenou, ale i party cyklistů, menší školy v přírodě, pro pořádání různých seminářů, workshopů, rodinných oslav a firemních akcí. Okolí zde máme rozmanité, rádi vám pomůžeme s výběrem výletů.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.ubytovaninastatku.cz

Ceník

rezervace / dotaz

19400 Kč / objekt / týden
1320 Kč / objekt / den
650 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
plně vybavená kuchyňka
Soc. zařízení
koupelna, WC
Topení
ústřední vytápění
BazénInternet/WifiTV

parkování v uzavřeném areálu, venkovní ohniště a gril, zahradní zákoutí, trampolína

Okolí a výlety

Kromě Babiččina údolí, Ratibořic a České Skalice zde v místě, je v blízkém okolí spousta míst, které stojí za návštěvu. Ideálním místem na vodní sporty a rybaření je Česká Skalice s přehradou Rozkoš. Za návštěvu také stojí zřícenina hradu Vízmburk (České Pompeje), Hospital Kuks s Braunovými sochami, Náchodský zámek, Opočenský zámek, zámek v Novém Městě nad Metují, Broumovský klášter, muzeum Josefa Čapka, ZOO ve Dvoře Králové, Teplicko - Adršpašské skály. Cyklistům rádi zapůjčíme cyklomapy. Orlické hory Krkonoše jsou vzdáleny cca 30 km, můžete tedy udělat výlet na Rozhlednu Velká Deštná či na druhou stranu na Sněžku nebo do Jánských lázní ( Stezka korunami stromů). Za zmínku též stojí Třebechovický betlém.

Okolní chaty

Apartmány U obory

Česká Skalice - Ratibořice
Max. 10 osob
1800 Kč/objekt/den 0.1 km
Apartmány U obory

Rezervace / dotaz

např. 19.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.