Ubytování Libice, Libice nad Doubravou

Adresa: Libice nad Doubravou, Železnohorská 20
okr. Havlíčkův Brod, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 440m
Kapacita: 8 osob, 2 pokoje
1x 3L a 1x 5L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Ubytování Libice se nachází v obci Libice nad Doubravou v kraji Vysočina pod hlavním hřebenem Železných hor asi 5 km od města Chotěboř. Chalupa je určena maximálně pro 8 osob, které jsou ubytovány ve dvou ložnicích a jsou zde povolena domácí zvířata. Součástí chalupy je plně vybavené kuchyně s elektrickým sporákem s elektrickou troubou, 2 pokoje, společenská místnost s TV, koupelna a samostatné WC, úschovna kol a na malém dvorku s posezením i krb. V zimě je objekt vytápěn plynovým ústředním topením nebo kamny na tuhá paliva a je zde parkoviště pro 2 osobní automobily. V okolí vesnice se nacházejí turistické stezky, ale i cyklostezky, které vedou malebnou přírodou a jsou ideální pro rodinné procházky.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.dovolenalibicend.wz.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
180 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Kuchyň - kompletně vybavena s el. sporákem
Soc. zařízení
Koupelna - vana, samostatné WC
Topení
Objekt vytápěn plynovým ústředním topením

Okolí a výlety

Vesnice se nachází poblíž přírodní rezervace údolí řeky Doubravy a Svatomariánského údolí. Možnost stravování je v místní restauraci U Bambuchů, která se nachází 300 metrů od chalupy, který provozuje i vinný sklípek. V obci je smíšený obchod. Vyjížďky po okolí na koních je možné si objednat na ranči, který je vzdálen od ubytování cca 4 km. Cyklostezky Podoubraví vedou přes Libici nad Doubravou, která je středem cyklostezek. Jedna z cyklostezek Vás zavede na Ranská jezírka (cca 12 km). V zimě jsou k dispozici běžecké trasy a pro sjezdové lyžování je nejbližší sjezdovka vzdálena cca 5 km ve Svaté Anně v Chotěboři.

Okolní chaty

Chalupa U Lípy

Libice nad Doubravou
Max. 14 osob
12900 Kč/objekt/týden 1.1 km
Chalupa U Lípy

Chaty Seč

Seč
Max. 5 osob
7290 Kč/objekt/týden 11 km
Chaty Seč

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.