Ubytování Kunvald, Kunvald

Adresa: Kunvald , Kunvald 177, okr. Ústí nad Orlicí, Trasa>
Kraj/Oblast: Pardubický kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 460m
Kapacita: 13 osob, 4 pokoje
1x 2L a 3x 3L pokoj + 2x přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Rodinné ubytování se nachází v soukromí, v obci Kunvald, v krásném prostředí Orlických hor. Je ideálním místem pro rodinnou dovolenou, cyklisty, turisty a lyžaře. Kapacita chalupy je 13 osob po 4 ložnicích a můžete sem zavítat i se svým domácím mazlíčkem. V každém podlaží je vybavená kuchyň, dále je zde: úložný prostor na kola/lyže, 4 ložnice, sociální zařízení, kolem chalupy velká zahrada zaručující soukromí a klid s pergolou a krbem, dětským koutkem, pískovištěm, prolézačkou a houpačkami pro děti. Chalupa je ideálním startovacím bodem pro podnikání výletů do okolí.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.bondovna.kvalitne.cz

Ceník

rezervace / dotaz

10900 Kč / objekt / týden
1560 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
V každém podlaží je kompletně vybavená kuchyně s posezením (mikrovlnná trouba, lednice, mrazák, sporák, varná konvice, překapávač a veškeré nádobí). Pergola s krbem je vybavena zahradním nábytkem a sadou grilovacího náčiní (palivové dřevo v ceně obje
Soc. zařízení
Každé podlaží je vybaveno vlastním sociálním zařízením. V 1.NP se nachází samostatné WC a koupelna vybavená rohovou vanou. 2.NP je vybaveno sprchovým koutem a taktéž WC.
Topení
Obejkt je celý vytápěn přímotopnými tělesy.

Okolí a výlety

Navštívit můžete například zámek Žamberk (4 km), raně barokní zámek Rokytnice v Orlických horách (6 km), Ski - Dlouhoňovice (7 km), Sportareál České Petrovice (8 km), pevnostní komplex vybudovaný v letech 1936 - 1938 Hanička (9 km), raně barokní zámek Letohrad (9 km) nebo zříceninu hradu Žampach (10 km).

Okolní chaty

Chalupa Elsa

Kunvald
Max. 10 osob
14880 Kč/objekt/týden 2.6 km
Chalupa Elsa

Rezervace / dotaz

např. 28.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.