Ubytování na chalupě - Bílé Poličany, Bílé Poličany

Adresa: Bílé Poličany, okr. Trutnov, Trasa>
Kraj/Oblast: Královéhradecký kraj, Podkrkonoší a Královehradecko
Nadm. výška: 300m
Kapacita: 6 osob, 2 pokoje
Jedná se o dvě oddělené ložnice.
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa Bílé Poličany se nachází na klidném místě a je vzdálena necelých 12 km od Dvora Králové nad Labem. Chalupa je určena pro 6 osob a přízemí chalupy tvoří dvě místnosti a sociální zařízení (oddělené WC a koupelna, pračka). V podkroví se nacházejí dvě oddělené ložnice. Kuchyň je plně vybavena, v místnosti jsou stylová kachlová kamna. V obývacím pokoji je TV a z pokoje vede vstup na krytou terasu s dřevěným zahradním nábytkem. Na rozlehlé zahradě je ohniště s posezením, přenosný gril a zahradní sprcha. Pro zábavu všech jsou připraveny houpačky, houpací síť, pískoviště s hračkami, stolní tenis, šipky, stolní fotbálek, basketbalový koš, kroket, pétanque, ruské kuželky, chůdy, golfové hole s míčky, rakety na líný tenis a badminton. Pozemek je částečně oplocený s možností krytého parkování pro 1–2 auta v uzamykatelné garáži. Kolem chalupy je udržovaný trávník.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.rekreation.cz

Ceník

rezervace / dotaz

12000 Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Cena mimo sezónu za celý týden pro 6 osob je 10 000,-, cena v hl. sezóně (červenec, srpen) cena 12 000,-. Bližší podrobnosti jsou na našich webových stránkách.

Vybavení

Kuchyň
Plně vybavená kuchyň. K dispozici též elektrický sporák s troubou, mikrovlnná trouba, kávovar, rychlovarná konvice, lednička, sendvičovač, venkovní gril.
Soc. zařízení
Koupelna - sprchový kout (bojler 160 l), 2 umyvadla, pračka, zrcadlo, skříňka. WC je oddělené od koupelny.
Topení
Při chladném počasí si můžete zatopit v krbových kamnech.

Okolí a výlety

Mezi nejatraktivnější výlety v okolí patří:
ZOO a safari Dvůr Králové nad Labem,přehrada Les Království, pevnost Josefov, hrad Pecka s mučírnou, národní kulturní památka Hospitál – zámek v Kuksu, hrádek u Nechanic, Hořice v Podkrkonoší, kde nejdete sochařské sympozium, Smetanovy sady, Masarykovu věž samostatnosti, ochutnávku hořických trubiček, Miletín - rodiště Karla Jaromíra Erbena, dále malebné městečko Lázně Bělohrad a Empírový zámek v Ratibořicích, Babiččino údolí a muzeum Boženy Němcové.

Okolní chaty

Chata Bella

Bílá Třemešná
Max. 12 osob
18000 Kč/objekt/týden 6.6 km
Chata Bella

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.