U Dvou jasanů, Zábrodí

Adresa: Zábrodí , Zábrodí 20, okr. Náchod, Trasa>
Kraj/Oblast: Královéhradecký kraj, Adršpach a Náchodsko
Nadm. výška: 440m
Kapacita: 13 osob, 4 pokoje
Pokoje jsou v 1. patře chalupy.
Pokoje 1x 2L, 2x 2L+přistýlka a 1x 4L apartmán+přistýlka.
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupu U Dvou jasanů se nalézá na Zábrodí, v malé vesničce blízko Náchoda v Královéhradeckém kraji a nabízí ubytování až pro 12 osob. Na výběr je apartmán pro 3–4 lidi, a 3 dvoulůžkové pokoje (z toho dva s možností přistýlky). Součástí chalupy je plně vybavená kuchyň, dvě koupelny s WC, hala mezi pokoji jako společenská místnost, vhodná pro čtení, hraní her, promítání filmů a odpočinek.
Je možnost uložení až 12 kol.
U chalupy je velká zatravněná zahrada s pergolou, vybavenou letní kuchyní a grilem a možností parkování u objektu.
Ve vzdálenosti 300 metrů je obecní travnaté hřiště na fotbal a tenis, s průlezkami, je přístupné mimo dobu místních fotbalových zápasů.
Koupání je čistém rybníku Špinka vzdáleném 1km, nebo rybníku Brodský - 2 km. U rybníku Špinka je letní bufet, u rybníku Brodský jsou 2 restaurace s celodenním stravováním v letní sezóně, obědy během celého roku za velmi příznivé ceny.
Nákupy jsou možné ve 3 km vzdáleném Červeném Kostelci - Penny, Coop denně 7-20 hodin. Zde jsou i další restaurace (Na maltě), bankomat a další obchody. Do Č. Kostelce jede každé 2 hodiny přímý rychlík z Prahy, odtud je chalupa dostupná autobusem nebo po domluvě s majitelkou je možný odvoz jejím autem.

Chalupa nabízí ubytování v příjemném a klidném prostředí, kde si užijete dovolenou na Zábrodí v okolí rybníků, lesíků a luk.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.udvoujasanu.cz

Ceník

rezervace / dotaz

16000 Kč / objekt / týden
2500 Kč / objekt / den
250 Kč / osobu / den

4L apartmán 1000 Kč/den (1200 Kč při jednodenním pobytu)
2L pokoj 500 Kč/den (700 Kč při jednodenním pobytu)
Příplatek za přistýlku je 150 Kč/noc (250 Kč při jednodenním pobytu)

Vybavení

Kuchyň
Apartmán má plně vybavenou kuchyni pro vlastní vaření, včetně pečící i mikrovlnné trouby a ledničky, dostatek nádobí pro 6 osob.
V hale je druhá plně vybavená kuchyně pro společné vaření skupiny (lednička, var. konvice, vařič, mikrovlnka, dře
Soc. zařízení
Samostatná koupelna (sprcha, WC) pro apartmán.
Společná koupelna (sprcha, WC) pro dvoulůžkové pokoje - přístupná z haly.
Topení
Budova je vytápěna programovatelným ústředním topením, obsluhu zajišťuje majitelka objektu. Ohřev teplé vody je v dostatečné kapacitě pro 12 ubytovaných osob.
Internet/WifiPes

Dětská postýlka, vanička, přebalovák.
Vnitřní trampolína v hale pro děti do 15 let.
Hostům je k dispozici prostorný altán s vybavenou letní kuchyní, zahradní gril na dřevěné uhlí, ohniště s lavičkami
petangue, kroket, možnost

Okolí a výlety

Nejbližší koupání nabízí rybníky Špinka (500 m), Brodský (1 km), Čermák (1,5 km), nové koupaliště v Náchodě (6 km) a přehrada Rozkoš (8 km). Po značené trase se milovníci pěší turistiky dostanou do Červeného Kostelce, Hronova, Náchoda, CHKO Broumovsko, České Skalice, Babiččina údolí a další… 200 m od chalupy vede cyklostezka navazující na cyklookruh Boženy Němcové. V zimě jsou k dispozici běžecké trasy na hřeben Jestřebích hor a v okolí Náchoda. Pro nadšence památek a kultury stojí za zmínku zámek a muzeum v Náchodě, bývalá vojenská pevnost Dobrošov, Jiráskův domek v Hronově, v České Skalici je muzeum Boženy Němcové, Ratibořice a Babiččino údolí a v Novém Městě nad Metují se nachází zámek a letiště s možností výcviku seskoků padákem.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.