Relax Lipno, Lipno nad Vltavou

Adresa: Lipno nad Vltavou, Lipno nad Vltavou 146/1
okr. Český Krumlov, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihočeský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 780m
Kapacita: 7 osob, 2 pokoje
1x 2L a 1x 4L pokoj + přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Apartmán Lipno Relax je postaven v obci Lipno nad Vltavou, 200 m od Lipenské nádrže. Je ideálním místem pro dovolenou s dětmi nebo vyznavače relaxace. Možnosti vyžití jsou zde široké po celý rok. Maximální kapacita ubytování je 7 osob. Dům je moderně a stylově vybaven a najdete zde vše, co budete potřebovat. Plně vybavenou kuchyni s veškerými potřebnými elektrospotřebiči, obývací pokoj s krbovými kamny, vybavenou kuchyň s jídelním stolem, 2L ložnici a 4L pokoj. Součástí domu je také krytá terasa, úschovna kol, zahradní nábytek a gril. Dům leží v blízkosti Lipenského jezera a lesa, kam můžete vyrážet na houby. Obec je plně občansky vybavená. Jsou zde restaurace, bary, cukrárny, supermarkety, dětská hřiště a jiné.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.lipnorelax.cz

Ceník

rezervace / dotaz

8750 Kč / objekt / týden
1250 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Ubytování mimo sezónu.
2-4 osoby 1250 Kč/apartmán/noc
5-6 osob 1450 Kč/apartmán/noc
Ceny v sezóně jsou k dispozici na www stránkách.

Vybavení

Kuchyň
Kuchyně je plně vybavena elektrospotřebiči, tzn. elektrickým sporákem se sklokeramickou varnou deskou a digestoří, ledničkou s mrazákem, myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a překapávačem na kávu. K dispozici je veškeré potřebné
Soc. zařízení
Koupelna v 1.podlaží je vybavena prostorným moderním sprchovým koutem, skříňkou s umyvadlem, závěsným WC. Druhé WC s umyvadlem a skříňkou je přístupné z obývacího pokoje v přízemí.
Topení
Elektrický kotel a krbová kamna.

Okolí a výlety

V Lipně nad Vltavou se nachází skiareál Kramolín, kde jsou skvělé podmínky pro lyžování i snowbording. Druhou stranu svahu lze využít pro sjezd na horských kolech. Na vrchol Kramolínu vede lanová dráha, která je součástí atrakce Stezky korunami stromů, která je naprosto ojedinělá v celé střední Evropě. 50m od sjezdovky je bobová dráha Slide Land Lipno. Součástí bobové dráhy je dřevené dětské hřiště a rybník s písečnou pláží. Využijete zde také běžky, brusle a kola.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 18.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.