Rekreační dům Horní Martiňák, Škrdlovice

Adresa: Škrdlovice, Škrdlovice č. 228, okr. Žďár nad Sázavou, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 560m
Kapacita: 10 osob, 5 pokojů
4x 2L pokoj + 2x přistýlka ve druhém obýv. pokoji
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Rekreační dům Horní Martiňák stojí na okraji obce Škrdlovice v pěkném prostředí Žďárských vrchů s kapacitou až 10 osob ve dvoulůžkových pokojích. Objekt je vybaven bazénem ( v provozu většinou od začátku května do konce září ) vířivkou a saunou. V přízemí je jedna ložnice, obývací pokoj, zařízená kuchyň, koupelna a WC. V podkroví jsou 3 ložnice a druhý obývací pokoj, ve kterém je v případě potřeby možné připravit 2 lůžka, dále koupelna a samostatné WC. Vytápění domu je zajištěno ústředním topením na plyn. U objektu je zastřešené stání pro jeden osobní automobil a dostatek místa pro další automobily. V oplocené zahradě je menší vlastní hřiště, stůl na stolní tenis ( v zimním období je v prostoru pro bazén ) , skluzavka, dětský domek, houpačky, trampolína a zastřešený bazén. Ubytování vhodné jak pro skupiny přátel tak především rodiny s dětmi pro které je vybavená zahrada doplňky jako jsou zahradní domky, houpačka, skluzavka, trampolína a menší hřiště. Oblast CHKO Žďárské vrchy je dobrou volbou pro zájemce o turistiku, cykloturistiku ( desítky km asfaltových cest po okolní zalesněné krajině ), běžecké lyžování, a nebo jenom pro čisté prostředí, klid a odpočinek.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www dovolenanavysocine7.webnode.cz

Ceník

rezervace / dotaz

17500 Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Cena 17500 Kč je za týdenní pobyt v zimním a mimo sezónním období při obsazení do 8 osob. V letním období je cena 28000 Kč. Přesný rozpis cen dle termínu je na www.dovolenanavysocine7.webnode.cz

Vybavení

Kuchyň
zařízená kuchyň, lednice, myčka nádobí, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, kávovar na zrnkovou kávu
Soc. zařízení
V přízemí koupelna s vanou a sprchovým koutem a samostatné WC. V podkroví koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC.
Topení
Ústřední topení na plyn
BazénDětské hřištěInternet/WifiTVPes

Objekt je vybaven vířivkou a saunou.
Stůl pro stolní tenis, bazén.

Okolí a výlety

V obci se nachází několik restaurací a dobře zásobený obchod, tenisové hřiště s umělým povrchem a minigolf. Nedaleký rybník Velké Dářko nabízí dobré podmínky pro plavání a vodní sporty jako je jachting, surfing, plavba na loďkách a šlapadlech. V zimním období jsou v místě dobré podmínky pro běžecké lyžování, sjezdové lyžování v Novém Městě na Moravě, nebo Skiareál Hlinsko. Z historických památek je zajímavý poutní kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře a další památky ve Žďáře nad Sázavou. Obec Škrdlovice je součástí rekreační oblasti ( Velké Dářko, Pilská nádrž ) která nabízí ubytovaným hostům spokojený pobyt.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 28.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.