Rekreační chalupa Svéráz, Svéráz

Adresa: Svéráz, okr. Český Krumlov, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihočeský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 660m
Kapacita: 8 osob, 3 pokoje
2x 2L a 1x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Rekreační chalupa Svéráz se nachází na samém konci vesničky Svéráz, 15 km od Českého Krumlova a 18 km od Lipna v Jihočeském kraji. Z ubytování je krásný výhled na přilehlou oboru s daňky a muflony. Pěkně a účelně zařízená chalupa s kapacitou 7-9 osob je ideální pro 2 rodiny.
V přízemí se nachází vybavená kuchyňka, prostorný obývák s krbovými kamny a dětským koutkem, koupelna se sprchovým koutem a dvě samostatné WC. V prvním patře je hala se vstupem na balkon a 3 ložnice. K dispozici je také oplocená zahrada s krytým posezením, zahradní nábytek, ohniště, gril, nadzemní bazén, pískoviště a houpačky. Je možné využít zamykatelnou garáž pro kola a parkování je zajištěno přímo u objektu.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chalupasveraz.cz

Ceník

rezervace / dotaz

11100 Kč / objekt / týden
1590 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
vybavená kuchyňka
Soc. zařízení
Koupelna se sprchovým koutem a dvě samostatné WC.
Topení
centrální vytápění krbovými kamny s teplovodní vložkou na dřevo, rozvod do všech místností, vstupní hala, WC koupelna podlahové topení

Okolí a výlety

Okolní krajina vybízí k procházkám v přírodě, houbaření a cykloturistice. Řeka Vltava (5 km) nabízí možnost sjíždění pro vodáky a rybaření. V 17 km vzdáleném Frymburku se nachází aquapark, tenisové kurty, squash, půjčovna kol a loďek. Za návštěvu stojí Stezka korunami stromů a bobová dráha na Kramolíně (25 km), v zimě pak Ski areál Lipno. Nadšenci památek jistě ocení Český Krumlov, který zapsán do seznamu UNESCO se zámkem, historickým centrem, otáčivým hledištěm nebo Grafitovým dolem, dále hrad Rožmberk, klášter Vyšší Brod a Zlatá Koruna, zámek Hluboká nad Vltavou, historické krajské město České Budějovice, zřícenina hradu Vítkův kámen, Čertova stěna, Boubínský prales, Schwarzenberský kanál nebo Plešné jezero.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.