Golfová chalupa, Trhová Kamenice

Adresa: Trhová Kamenice, okr. Chrudim, Trasa>
Kraj/Oblast: Pardubický kraj, Východní Čechy
Nadm. výška: 540m
Kapacita: 7 osob, 2 pokoje
1x 3L a 1x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Golfová chalupa leží v chránění krajinné oblasti Žďárských vrchů, na okraji vesničky Trhová Kamenice. Ubytování disponuje dvěma ložnicemi, velkou společenskou místností s krbem a plně vybaveným kuchyňským a jídelním koutem, dále koupelna s vanou a WC. Na oplocené zahradě je zahradní nábytek a grilem a pro děti venkovní kruhový bazén. Pro úschovu kol a lyží je k dispozici garáž. Chalupa je umístěna na vlastní zahradě v blízkosti lesa, okolí je ideální pro aktivní dovolenou na kole, turistiku nebo koupání v zatopených lomech a nachází se pouhých 200 metrů od sjezdovky a 2 km od golfového hřiště. Pouhé 2 km od chalupy, přímo v lese, se lze koupat v přírodních zatopených lomech, tyto lomy využívají i potápěči.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.gogolf.cz

Ceník

rezervace / dotaz

7900 Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
1130 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
místnost s kuchyňským a jídelním koutem – plně vybaveným
Soc. zařízení
koupelna s vanou i sprchovým koutem + WC
Topení
plynový kotel s termostatem

Okolí a výlety

Skanzen Veselý Kopec (3,2 km) je tvořen několika zemědělskými usedlostmi, rozkládajících se v krajinném prostředí nad úvalem řeky Chrudimky. Dnes Veselý Kopec nabízí ukázku Souboru lidových staveb a řemesel Vysočina, převážně pak zemědělských staveb a staveb na zpracování zemědělských produktů. Za zmínku také stojí renesanční zámek v Nasavrkách, památník Ležáky (6,9 km), Muzeum loutek v Chrudimi (18,3 km), vodní nádrž Seč ležící na řece Chrudimce nebo rekreační a sportovní centrum Horní Bradlo (6 km).

Okolní chaty

Chalupa U Lípy

Libice nad Doubravou
Max. 14 osob
12900 Kč/objekt/týden 7.8 km
Chalupa U Lípy

Rezervace / dotaz

např. 28.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.