Chata v Pošumaví, Zavlekov

Adresa: Zavlekov, Zavlekov 108, okr. Klatovy, Trasa>
Kraj/Oblast: Plzeňský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 540m
Kapacita: 6 osob, 3 pokoje
3x 2L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chata v Pošumaví se nachází v jihozápadních Čechách, asi 16 km východně od města Klatovy. Chata stojí v březovém lese, na okraji malé chatové osady Zavlekov s výhledem na louky a lesy v okolí s Hnačovským rybníkem. Kapacita objektu je maximálně 8 osob a součástí je obývací pokoj se sedací soupravou, TV, krbovými kamny a vstupem na terasu, kompletně vybavená kuchyně s jídelním koutem a koupelna s WC. V patře je chodba s posezením a dveřmi na balkon a celkem tři ložnice. Na přilehlé zahradě je zahradní nábytek se slunečníkem, přenosný gril a ohniště. Pro děti je zde k dispozici malý nafukovací bazének, houpačka a pískoviště se skluzavkou. Chata je vhodná pro milovníky přírody, turistiky a cykloturistiky.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www chataposumavi.mistecko.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
800 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Otevřená kuchyně s jídelním koutem pro 8 osob, elektrickým sporákem, lednicí, kávovarem, varnou konvicí a mikrovlnnou troubou.
Soc. zařízení
Koupelna s vanou a WC
Topení
Ústřední topení (na tuhá paliva).

Okolí a výlety

Mezi zajímavá místa v okolí patří zámky Zelená hora u Nepomuku (23 km) a Blatná (42 km), vodní hrad Švihov (26 km), hrady Rábí (18 km), Kašperk (36 km), Velhartice (14 km), hrad, zámek a galerie Klenová (22 km), zámek a muzeum Josefa Dobrovského Chudenice (32 km), zámek a skanzen Chanovice (25 km), poutní kostel v Nicově (7 km), muzeum Františka Křižíka Plánice (5 km), rozhledna Svatobor (18 km), pohádková chalupa a zámecký park Mlázovy (9,5 km) nebo muzeum Horažďovice (18 km), muzeum hraček a motocyklů Kašperské Hory (34 km) a muzeum Sušice (19 km).

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 18.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.