Chata U Luboše, Suchý

Adresa: Suchý, okr. Blansko, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihomoravský kraj, Moravský kras a Drahanská vrchovina
Nadm. výška: 680m
Kapacita: 5 osob, 2 pokoje
V patře chaty jsou dva pokoje s pěti postelemi.
1. pokoj: manželská postel pro dvě osoby
2. pokoj: manželská postel pro dvě osoby a jedno lůžko.
Provoz měsíce:
X
X
X
4
5
6
7
8
9
10
X
X

Chata je vhodná nejen pro rekreační pobyt s dětmi, ale i samozřejmě pro jednotlivce, či páry, maximálně pro pět osob. Nachází se v těsném sousedství obce Suchý, okres Blansko, nedaleko Boskovic. Je umístěna v klidném místě u rekreační oblasti Suchý, vzdálená pěší chůzí asi 250m od hlavního rekreačního centra s přírodním rybníkem a různými stánky s občerstvením, informačním střediskem. K chatě se dá bez problémů přijet autem a parkování je zajištěno zdarma – na pozemku chaty. Velmi prostorný pozemek je oplocen s uzamykatelnou brankou a je částečně kryt vzrostlými dřevinami pro zajištění dostatečného soukromí.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.:

Ceník

rezervace / dotaz

9500 Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
V kuchyni, která je plně vybavena pro vlastní vaření se samozřejmě nachází jídelní nádobí, sklenicemi, hrnky jídelními příbory – tedy vše co je k pobytu zapotřebí. V kuchyni nechybí ani lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, toustovač, varná konvice
Soc. zařízení
Sociální zařízení, je rovněž v přízemí chaty. Skládá se ze samostatné místnosti WC, vedle je místnost s umyvadlem, sprchou a je k dispozici pračka s pracími prostředky.
Topení
V případě chladnějšího počasí je možno přitopit v krbových kamnech.
Dětské hřištěTV

Venkovní posezení, ohniště, el. gril.

Okolí a výlety

Pro děti je venku, na zahradě chaty dostatek prostoru pro hraní různých her. Děti určitě nepohrdnou prostorným pískovištěm, či venkovní tabulí a trampolínou. Na pozemku chaty je rovněž ohniště se stolkem a zahradními židlemi. Rovněž si můžete posedět na venkovní terase, kde je stůl s židlemi a slunečník.

Okolní chaty

Sruby Suchý

Suchy
Max. 6 osob
16000 Kč/objekt/týden 0.1 km
Sruby Suchý

Rezervace / dotaz

např. 28.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.