Chata Tři Studně, Tři Studně

Adresa: Tři Studně, okr. Žďár nad Sázavou, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 680m
Kapacita: 12 osob, 3 pokoje
2x 5L + 2x přistýlka v obýv. pokoji
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chata Tři Studně se nachází v samém centru Vysočiny, na kraji známé a turisticky vyhlášené obce Tři studně mezi krásnými a hlubokými lesy okresu Žďár nad Sázavou. Kapacita chaty je maximálně 12 osob a součástí jsou v horním podlaží dva samostatné 3-lůžkové pokoje s dvěma přistýlkami pro děti a oba pokoje mají v horním podlaží společnou koupelnu s WC. Ve středové obývací části je rozkládací sedačka pro dvě osoby, samostatné WC a v suterénu chaty je malá společenská místnost s krbem. Vedle chaty je ohniště s posezením a k objektu lze po většinu roku zajet osobním automobilem s možností parkování u chaty. Místo je ideální pro relaxaci i sportovní vyžití jako pěší turistika, cykloturistika, rybníky k projížďkám na loďkách i koupání nebo houbaření v okolních lesích.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chatatristudne.cz/cz

Ceník

rezervace / dotaz

14000 Kč / objekt / týden
2000 Kč / objekt / den
230 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
plně vybavená kuchyň
Soc. zařízení
2XWC s umyvadlem, 1x sprchový kout
Topení
Plynové - 15kč/m3,příp. v krbových kamnech dřevem.

Okolí a výlety

Mezi zajímavosti v okolí patří Devět skal, nejvyšší vrchol Žďárských vrchů a druhý vrchol Českomoravské vrchoviny, na jehož vrcholku je vytvořen skalní labyrint, přírodní rezervace Čtyři palice, největší rybník Českomoravské vrchoviny Velké Dářko, v současné době je centrem rekreace a vodních sportů. Dále poutní kostel sv.Jana Nepomuckého na Zelené hoře a pro děti Westernové městečko Šiklův Mlýn nebo Rozhledna Rosička. Dále stojí za zmínku krajské město Jihlava s aquaparkem, ZOO a divadlem.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.