Chata Tezinka, Nové Hrady u Skutče

Adresa: Nové Hrady u Skutče, Nové Hrady u Skutče 130
okr. Chrudim, Trasa>
Kraj/Oblast: Pardubický kraj, Východní Čechy
Nadm. výška: 380m
Kapacita: 8 osob, 2 pokoje
2x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chata Tezinka se nachází v krásném přírodním prostředí pískovcových skal nedaleko Litomyšle v Pardubickém kraji. V chatě je možné ubytovat až 8 osob a k dispozici jsou dva čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zázemím, dva plně vybavené kuchyňské kouty, společenská místnost se satelitní TV a dětským koutkem, venkovní terasa s grilem a posezení u ohně, travnaté volejbalové hřiště, bicykly pro cyklistické výlety po okolí a stůl na stolní tenis. Chata s plně bezbariérovým přístupem a výtahem pro vozíčkáře nabízí rodinnou rekreaci s možností návštěv okolních kulturních památek, sportovního vyžití či pouhé relaxace v nedotčené přírodě.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.tezinka.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
170 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
K dispozici jsou dva plně vybavené kuchyňské kouty (pro každý pokoj jeden). Každý kout je vybaven dostatečným počtem nádobí (i pro návštěvy), zabudovanou vařící deskou, varnou konvicí, ledničkou.
Soc. zařízení
Ve 3.NP se u každého pokoje nachází vlastní sociální zařízení. V 2.NP vedle společenské místnosti se nachází WC muži a WC ženy, které je řešeno bezbariérově.
V 1.NP se nachází společné WC včetně umývárny.
V každém NP je umožněn bezbarié
Topení
Vytápění v celém objektu je ústřední z plynové kotelny v 1.NP a je dálkově ovládáno přímo z dispečinku firmy.

Okolí a výlety

V okolí chaty se nachází několik zajímavých měst: Litomyšl s městskou památkovou rezervací, renesančním zámkem a parkem nebo renovované Klášterní zahrady. Polička se zachovalým a přístupným středověkým opevněním a řadou dalších památek nebo Vysoké Mýto se zachovalou částí městských hradeb a městskými branami, za pozornost stojí také kostel sv. Vavřince a jedno z největších čtvercových náměstí v České republice s morovým sloupem. V okolí naleznete také hrady a zámky - zámek Nové Hrady, zámek Litomyšl, hrad Rychmburk, hrad Košumberk a z přírodních krás, rozhleden, památných míst stojí za zmínku Toulovcovy maštale, Pivnická rokle, Městské maštale, Kolumbovo vejce, Kazatelna, Zderazské sklepy, Údolí Krounky a Novohradky, Střítežská rokle, Nedošínský háj u Litomyšle, rozhledny Toulovcova, Borůvka, Terezka, Jahůdka a památné místo obec Ležáky.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 18.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.