Chata Špička, Dlouhé

Adresa: Dlouhé, okr. Náchod, Trasa>
Kraj/Oblast: Královéhradecký kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 600m
Kapacita: 5 osob, 1 pokoje
1x 5L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chata Špička se nachází na česko-polské hranici, v prostředí Orlických hor, mezi obcemi Nový Hrádek a Olešnice v Orlických horách. Objekt je ideálním místem pro relaxační i aktivní rodinnou dovolenou nebo pro pobyt blízkých přátel. Maximální kapacita ubytování jsou 4 osoby s možností přistýlky. K dispozici je obývací místnost s krbem, plně vybavená kuchyň, jídelna s krbovými kamny, sociální zařízení, ložnice a oplocený pozemek pískovištěm, chatičkou se dvěma postelemi a hračkami pro děti. V přízemí můžete využít také zasklenou terasu s krásným výhledem. Místo je ideální pro cyklistiku a cykloturistiku. V blízkosti chaty je turistická stezka, možnost koupání a lyžařský vlek.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.chataspicka.wz.cz

Ceník

rezervace / dotaz

5900 Kč / objekt / týden
850 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Vybavená kuchyň - lednice, mikrovlnka, zapékací mísa, remoska, varná konvice, toustovač, dvouplotýnkový vařič. Samozřejmě nádobí, příbory, základní koření. Společná samostatná jídelna.
Soc. zařízení
Samostatné WC a koupelna. Sprchový kout, umyvadlo. Teplá voda - bojler.
Topení
Krbem (dříví) nebo krbovými kamny (dříví + uhlí). Palivo je k dispozici v kůlně na pozemku. Olejový el. radiátor. V koupelně žebříkové topení na el.

Okolí a výlety

Navštívit můžete třeba Tvrz Bouda (2 km), dělostřeleckou tvrz Dobrošov (6 km), rozhlednu Dobrošov (7 km), zámek Nové Město nad Metují (9 km), zámek Náchod (10 km), skicentrum Deštné (10 km), rozhlednu Velké Deštné (12 km) a mnoho dalších zajímavostí.

Okolní chaty

Chalupa Kristýnka

Olešnice v Orlických horách
Max. 15 osob
4000 Kč/objekt/den 2.7 km
Chalupa Kristýnka

Rezervace / dotaz

např. 19.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.