Chata Rossa, Dolní Morava

Adresa: Dolní Morava, okr. Ústí nad Orlicí, Trasa>
Kraj/Oblast: Pardubický kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 620m
Kapacita: 10 osob, 4 pokoje
3x 2L pokoj, 1x2+2 L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Zcela nová chata Rossa se nachází na Dolní Moravě pod Králickým Sněžníkem. Byla dokončena na přelomu roku 2012/2013 a je vhodným místem pro rodinnou rekreaci. Celková kapacita objektu je 8 lůžek s možností přistýlky (po dohodě). K dispozici jsou ložnice, TV, SAT, , velká, vybavená kuchyň, jídelna, obývací pokoj s gaučem, krb, 2xWC, 2x koupelna, rohová vana, sprchový masážní box, venkovní terasa, finská sauna, ohniště, pergola, trampolína, šipky a dětské hřiště. Obec nabízí široké spektrum vyžití - zimní sporty, bobová dráha, tenisová, volejbalová a jiná sportovní hřiště, jízdárna, sběr lesních plodů a mnoho dalšího. Vzhledem k lokalitě je objekt vhodný jak pro vyznavače zimních sportů, tak pro pěší i cyklo výletníky.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.dolnimorava-ubytovani.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
400 Kč / osobu / den

Průměrná cena za osobu a noc v letní sezóně za týdenní pobyt včetně sauny při obsazenosti 8 osob vychází na 350 Kč/osoba/noc. Letní sezóna od 1.4. do 22.12.
- Průměrná cena za osobu a noc v zimní sezóně za týdenní pobyt včetně sauny při obsazenosti 8 osob vychází na 400 Kč/osoba/noc. Zimní sezóna od 22.12. do 31.3.
méně osob a nocí 450-800Kč/os/den výpočet ceny je na www

Vybavení

Kuchyň
mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba, indukční deska, myčka, lednice s mrazákem
Soc. zařízení
2x koupelna s WC - 1x rohový sprcha, 1x rohová vana
Topení
Objekt je primárně vytápěn elektrokotlem s rozvodem na ústřední topení, možnost topení v krbu, také napojeném na ústřední topení

Sauna, terasa, pergola, pískoviště, trampolína, bazén

Okolí a výlety

Chata Rossa je ideálním místem pro podnikání výletů do okolí. Navštívit můžete například Dolní Morava relax a sport resort (4 km), klášter Králíky (5 km), Ski Areál Kralíčák (9 km), rozhlednuKřížová hora (10 km), rozhlednu Suchý Vrch (11 km), pevnost Bouda (11 km) nebo Ski areál Kunčice (13 km) a mnoho dalšího.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.