Chata pod Skálou, Hamry

Adresa: Hamry , Hamry 49, okr. Klatovy, Trasa>
Kraj/Oblast: Plzeňský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 600m
Kapacita: 32 osob, 8 pokojů
3-5 L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chata pod Skálou se nachází v malebné obci necelých 15 km od obce Nýrsko a 4 km od vodní nádrže Nýrsko v Plzeňském kraji. Celková kapacita chaty je 32 lůžek rozdělených do několika tří až pětilůžkových pokojů. Pokoje mají sociální zařízení jako sprcha, umyvadlo, WC a součástí ubytování je také kompletně vybavená kuchyně, prostorná jídelna, venkovní posezení a v okolí chaty nádherná příroda. K dispozici je vlastní parkovací místo, úschova kol a lyží, wifi připojení a restaurace s barem. Chata je vhodná pro slavnostní večeře, uzavřenou společnost, školení nebo svatební hostiny.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chatapodskalou.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
250 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
restaurace v objektu
Soc. zařízení
Sociální zařízení je na každém pokoji. V soc. zařízení je vždy wc, sprcha, topení (žebřík), umyvadlo, toaletka, zásuvka 230v, ventilátor.
Topení
Vytápění objektu je centralní kotelna(automat na tuhá paliva).

Okolí a výlety

Mezi zajímavá místa v okolí patří lanové centrum Železná ruda, jezera Černé a Čertovo jezero, hory Ostrý a Špičák, lanová dráha Pancíř, vodopád Bílá strž, hrad Klenová a Velhartice. Nejbližší lyžařský areál je skiareál Špičák a v létě je možné využít koupání v aquaparku Lam nebo koupaliště Nýrsko. V obci Nýrsko je k dispozici bowling, kulečník, fitness centrum nebo motokáry.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.