Chata Lipno, Frymburk

Adresa: Frymburk, Lojzova Paseka, okr. Český Krumlov, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihočeský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 740m
Kapacita: 8 osob, 2 pokoje
1x 2L a 1x 4L pokoj + 2x přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chata Lipno se nachází ve vzdálenosti 90m od pláže Lipenského jezera na 600 m2 velkém pozemku. Ubytování je vhodné pro rodiny s dětmi a aktivně založené osoby, jelikož všude kolem je spousta příležitostí ke strávení aktivní dovolené. Kapacita objektu je 8 osob. Chata je plně vybavená, je zde obývací místnost s krbem, TV, odpočinkový kout s posezením u okna, plně vybavená kuchyně, jídelní kout, předsíň a koupelna s WC, 4L ložnice a 2x 1L ložnice. Na velkém, oploceném pozemku je k dispozici venkovní posezení s výhledem na jezero, krb a ALU loď. Chata je postavena v klidném prostředí u Lipenského jezera, s dobrými podmínkami pro vodní sporty, v zimě je zde možnost bruslení, lyžování nebo můžete využít jednu z mnoha běžeckých tratí.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.lipno1.cz

Ceník

rezervace / dotaz

9900 Kč / objekt / týden
1420 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Kuchyně v nerez vybavení, lednice Liebher s mrazákem, MW trouba, 4plotýnková varná deska, toustovač, T+S voda, myčka, kávovar a dostatečné množství nádobí pro vaření i servírování.
Soc. zařízení
V přízemí se nachází koupelna s vanou umyvadlem a WC.
Topení
Topení plynové, elektřinou nebo dřevem v krbové vložce.

Okolí a výlety

Navštívit můžete například Aquaword Lipno (7 km), Ski arál Lipno (8 km), Čertovu Stěnu (11 km), hrad Rožmberk nad Vltavou (17 km), otáčivé hlediště v Českém Krumlově (20 km), grafitový důl (21 km) nebo ski areál Hochficht (22 km).

Okolní chaty

Chata Posudov

Posudov
Max. 16 osob
20000 Kč/objekt/týden 0.9 km
Chata Posudov

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.