Chata Buk, Buk

Adresa: Buk, Buk 51, okr. Prachatice, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihočeský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 780m
Kapacita: 10 osob, 2 pokoje
2x 5L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chata Buk je situována V CHKO Šumava, nedaleko Boubína na okraji lesa s dobrou dostupností autem, pěšky i na kole. Její polohu ocení zejména osoby toužící po soukromí a klidu. Celková kapacita chaty je 10 osob. Je možné se ubytovat ve dvou pokojích: 1 pětilůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením a možností využívání plně vybavené kuchyňky s jídelnou a krbem v přízemí chaty a 1 moderně zařízený pokoj pro 5 osob s vlastní, plně vybavenou kuchyňkou, vlastní saunou a sociálním zařízením. V témže patře je jídelna s TV, stolem a lavicemi. Chata nabízí ubytování v klidném prostředí s dobrou dostupností do známých turistických a lyžařských oblastí.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chatabuk.cz

Ceník

rezervace / dotaz

4600 Kč / objekt / týden
660 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
kompletně vybavené kuchyňky: dvouplotýnkové vařiče, kombinované chladničky, mikrovlnka, rychlovarné konvice
Soc. zařízení
2 koupelny, každá se sprchou, umyvadlem, WC
Topení
Vytápění krbem nebo elektrickým topením.

Okolí a výlety

Nejbližší koupaliště je ve vzdálenosti 1 km v obci Buk, je zde mimo jiné také dětské a sportovní hřiště, obchod s potravinami a hospoda. Za návštěvu stojí také Šumavské Hoštice (1,5 km), Svatá Máří (4 km), Vimperk, sklářské městečko Stachy, turisticky velmi oblíbená Borová Lada, lyžařské středisko Zadov, bývalá dřevařská a sklářská osada Churáňov a zámek Hluboká nad Vltavou, města Český Krumlov, Prachatice, České Budějovice a mnoho dalších.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.