Chata Baronka, Čenkovice

Adresa: Čenkovice, okr. Ústí nad Orlicí, Trasa>
Kraj/Oblast: Pardubický kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 760m
Kapacita: 8 osob, 2 pokoje
2x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Horská chata Baronka je postavena v klidné části obce, v lyžařském areálu Boková hora (lyžařské středisko Čenkovice). Chata je vhodným místem pro rodinnou dovolenou nebo pro pobyt skupiny přátel. Její kapacita je 8 osob a najdete zde vše, co byste během svého zdejšího pobytu mohli potřebovat: obývací pokoj s LCD, SAT, terasa, plně vybavenou kuchyň, 2x4L ložnice, kouplna s WC a sprchovým koutem a společenská místnost s krbovými kamny a posezením. V prostoru lyžařského střediska je snowpark, lyžařská a snowboardová škola, snowtubing, lyžařská školka, půjčovna lyží a snowboardů a desítky kilometrů upravovaných běžeckých tratí.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.chatabaronka.cz

Ceník

rezervace / dotaz

6900 Kč / objekt / týden
990 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
sporák se sklokeramickou deskou, elektrickou troubou, lednicí s mrazákem, mikrovlnkou, varnou konvicí a dalším vybavením
Soc. zařízení
vybavená koupelna se sprchovým koutem a WC
Topení
Krbová kamna.

Okolí a výlety

Místo je ideální k podnikání výletů do okolí. V zimě si jistě užijete v samotném areálu Čenkovice nebo můžete navštívit i jiné, dobře dostupné lyžařské areály - Skipark Červená Voda (3 km) nebo Sportareál České Petrovice (13 km). V létě můžete zavítat k řadě zajímavých míst: rozhledna Suchý vrch (4 km), rozhledna Křížová hora (5 km), dělostřelecká tvrz Bouda (6 km) nebo klášter Králíky (9 km).

Okolní chaty

Chata Pegas

Čenkovice
Max. 10 osob
21000 Kč/objekt/týden 0.1 km
Chata Pegas

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.