Chalupa Zoch, Petrušov

Adresa: Petrušov, okr. Svitavy, Trasa>
Kraj/Oblast: Pardubický kraj, Východní Čechy
Nadm. výška: 440m
Kapacita: 22 osob, 6 pokojů
4x 2L a 2x 4L + 6x přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa Zoch se nachází v obci Petrušov v Pardubickém kraji 10 km od Moravské Třebové. K dispozici je letní i zimní provoz s kapacitou chaty cca 20 osob a v zimě cca 15 osob. V přízemí chaty se nachází jídelna, dvě ložnice, společenská místnost s kulečníkem, jednou postelí a TV, vybavená kuchyň s jídelním koutem a koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. V podkroví je celkem 14 lůžek v 5 pokojích, vybavená kuchyně, sprchový kout, WC, TV a v celém objektu je ústřední topení. Na oplocené zahradě s venkovním posezením je zastřešená terasa, venkovní krb, ohniště, zapuštěný kruhový bazén, hřiště na volejbal, ping-pong, pískoviště a možnost parkování na zahradě. Chata je vhodná pro rodiny s dětmi, sportovně laděné skupiny či pro oslavy všeho druhu.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chalupa-zoch.com

Ceník

rezervace / dotaz

26000 Kč / objekt / týden
3720 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Vybavená kuchyň s el. sporákem a troubou, rychlovar. konvice
Soc. zařízení
Přízemí: 1x koupelna se sprchovým koutem a WC + 1x WC.
Podkroví: 1x sprchový kout; 1x WC.
Topení
Ústřední vytápění, kamna na dřevěné pelety.

Okolí a výlety

Na začátku obce Petrušov je hospoda s točeným pivem a se zahrádkou, v nedaleké Moravské Třebové (10 km) je koupaliště a 4 tenisové kurty, renesanční zámek, 2 barokní kostely a muzeum, v České Třebové je krytý bazén, lyžařské středisko Ski areál Peklák, další lyžařská střediska naleznete u obce Cotkytle, areál Gansberg (20 min. autem), skiareál Červená Voda, Čenkovice nebo Kouty. Pro milovníky památek se v okolí nachází hrad Bouzov (30 km), zřícenina hradu Cimburk (20 km), dále arboretum a krápníkové jeskyně v Mladči (asi 45 km), vyhlídkové lety letadlem ve Starém Městě (5 km), v Křenově je barokní kostel, v Úsově lovecký zámeček se expozicí a v Mírově barokní pevnost.

Okolní chaty

Doly 4

Doly u Bouzova
Max. 26 osob
29250 Kč/objekt/týden 16 km
Doly 4

Chata Radana

Bludov
Max. 8 osob
6000 Kč/objekt/týden 20 km
Chata Radana

Rezervace / dotaz

např. 18.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.