Chalupa u Zvoníčků, Slavětín nad Metují

Adresa: Slavětín nad Metují, Slavětín nad Metují 46
okr. Náchod, Trasa>
Kraj/Oblast: Královéhradecký kraj, Adršpach a Náchodsko
Nadm. výška: 280m
Kapacita: 13 osob, 5 pokojů
2x 2L a 3x 3L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Původní zemědělská usedlost u Zvoníčků se nalézá ve vesničce Slavětín nad Metují v okrese Náchod nedaleko Nového Města nad Metují a přehradní nádrže Rozkoš. Součástí chalupy jsou tři třílůžkové pokoje a apartmán s 2+2 lůžky. Ke každému pokoji náleží koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Pokoje jsou nekuřácké stejně jako celá chalupa. Společné chvíle si můžete užívat ve velké obytné místnosti s krbem, kulečníkem, koutkem s hračkami pro děti, jídelnou a plně vybaveným kuchyňským koutem. Ve dvoře je vlastní parkoviště, pro cyklisty slouží uzamykatelná kolárna. Na přilehlé zahradě je venkovní posezení u jezírka, posezení u krbu i zázemí pro děti (dětské prolézačky, pískoviště). K dispozici jsou také venkovní hry jako petangue či kriket, hřiště na nohejbal, tenis, volejbal a ostatní míčové hry, dále ping-pong, kulečníkový stůl. Prohřát své tělo či uvolnit svaly můžete také v infrasauně a krásný večer strávit v příjemném posezení malého vinného sklípku.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.uzvonicku.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
400 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
plně vybavená kuchyň
Soc. zařízení
Celkem tři koupelny se sprchovým koutem a WC. Samostatné WC v přízemí.
Topení
Elektrokotel, krb

Okolí a výlety

Vesničkou Slavětínem prochází cyklostezka č. 4034 Dolní Metuje, trasa vede malebným údolím řeky Metuje přes Nové Město nad Metují, kde stojí za návštěvu tamní zámek v barokním stylu. Necelých pět kilometrů od Nového Města se nachází Pekelské údolí, které odjakživa bývalo oblíbeným výletním místem pro obyvatele Nového Města nad Metují i Náchoda. Přes Nové Město nad Metují můžete dojet do Slavoňova, kde se nachází jedna z nejvzácnějších architektonických památek Novoměstska, dřevěný kostel sv. Jana Křtitele postavený roku 1553. Ke koupání, surfování či rybaření láká nedaleká vodní nádrž Rozkoš (5 km). V okolí se nachází také několik zámků: Novém Město nad Metují (12 km), zámek Náchod (19 km), zámek Ratibořice a Babiččino údolí (13 km) nebo zámek Opočno (11 km).

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.