Chalupa u rybníčku, Hartvíkovice

Adresa: Hartvíkovice , Hartvíkovice 171, okr. Třebíč, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 440m
Kapacita: 6 osob, 2 pokoje
1x 4L pokoj + 2x přistýlka v obýv. pokoji
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Nově postavená Chalupa u rybníčku v obci Hartvíkovice se nalézá přibližně 50 km západně od Brna v místech, kde Vysočina přechází pozvolna k okolí skvělých vín u Znojma. Kapacita ubytování je 6 + 2 přistýlky pro dospělé osoby s možností dětské postýlky. Chalupa disponuje kompletně vybavenou kuchyní s jídelnou, komfortním obývacím pokojem, oddělenou ložnicí, koupelnou s infrasaunou pro dvě osoby a WC. Ve venkovním zahradním areálu je bazén, posezení, krbové ohniště s udírnou a noční osvětlení. Parkování je možně u objektu a k dispozici je úschovna kol. Umístění objektu udělá radost především cykloturistů a turistům jelikož je okolí protkáno značenými cyklostezkami a turistickými pěšinami.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chalupaurybnickuhartvikovice.cz

Ceník

rezervace / dotaz

11200 Kč / objekt / týden
1600 Kč / objekt / den
400 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Kuchyně vybavena moderní linkou s mikrovlnou troubou sklokeramickou deskou, elektrickou troubou a rychlovarnou konvicí, lednička s mrazákem, topinkovač, toustovač.
Soc. zařízení
Koupelna s masážním sprchovým koutem, WC. V koupelně je zabudována infrasauna.
Topení
vytápění krbem s výměníkem propojeným do podlahového topení a radiátoru

Okolí a výlety

V obci jsou tři obchody potravin a dvě restaurace a v letních měsících je v provozu autokemp Wilsonka. Pro děti je zde vybudováno travnaté fotbalové hřiště, Duhové hřiště a dětské hřiště s prolézačkami. V okolí se nachází několik zámků: Třebíč, Jaroměřice nad Rokytnou, Hrotovice, Náměšť nad Oslavou a hrad Lamberk, dále rozhledna Babylon nebo zámek Dalešice se svým pivovarem filmových Postřižin. Pro milovníky přírody je v těsné blízkosti chalupy Vodní nádrž Dalešice s Wilsonovou skálou, výletní lodí a možností rybařit.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.