Chalupa u Pažourků, Sudín

Adresa: Sudín, okr. Rychnov nad Kněžnou, Trasa>
Kraj/Oblast: Královéhradecký kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 460m
Kapacita: 6 osob, 2 pokoje
1x 2L a 1x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Nově zrekonstruovaná chalupa U Pažourků je situována v podhůří Orlických hor. Ubytování je vhodné pro rodiny s dětmi, sportovně založené jedince i pro ty, kteří chtějí relaxovat na čerstvém vzduchu. Ubytování je možné ve dvou apartmánech. Apartmán 1 je určen pro 5 - 6 osob a je plně vybavený. Maximální kapacita druhého apartmánu je 10 osob, s možností 4 přistýlek a stejně jako první ap. disponuje veškerým potřebným vybavením. Chalupa nabízí v létě koupání v bazénu, venkovní posezení a zastřešenou terasu s krbem a udírnou, stolek na stolní tenis, kuželky, kroket a míčové hry. Pro děti je zde nachystán zahradní domek, skluzavka, prolézačky, trampolína a jiné. V zimě se samozřejmě nabízí možnost lyžování v jednom z lyžařských středisek v okolí.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chalupaupazourku.cz

Ceník

rezervace / dotaz

5000 Kč / objekt / týden
720 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Kuchyň je plně vybavena včetně el. spotřebičů, ledničky s mrazákem, myčkou nádobí, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, elektrickým grilem, toustovačem a topinkovačem.
Soc. zařízení
2x WC, 1x plně vybavená koupelna se sprchovým koutem
Topení
Celý objekt je vytápěn krbovými kamny nebo el. přímotopy.

Okolí a výlety

V okolí chalupy jsou skvělé podmínky pro turistiku, cykloturistiku, běh na lyžích a sjezdové lyžování. Zalyžovat si můžete například v Deštném v Orlických horách, Říčkách v Orlických horách, Sedloňově a jiných střediscích. Dále můžete navštívit tvrz Skutinu (8 km), rozhlednu u Skuhrova nad Bělou (8 km), zámek Nové město nad Metují (9 km), zámek Opočno (10 km) a mnoho dalších zajímavých míst.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 28.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.