Chalupa u lesa, Velká Černoc

Adresa: Velká Černoc, okr. Louny, Trasa>
Kraj/Oblast: Ústecký kraj, České středohoří a Žatecko
Nadm. výška: 340m
Kapacita: 6 osob, 2 pokoje
2x 3L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa u lesa se nachází v klidné obci Velká Černoc, přímo uprostřed chráněné krajinné oblasti Džbánsko, na níž navazují CHKO České středohoří a Křivoklátsko. Ubytování je vhodné k rodinné rekreaci. Celková kapacita domu je 6 osob. Návštěvníkům je k dispozici sociální zařízení, stylová dřevěná jídelna s vybaveným kuchyňským koutem a krbem, obývací pokoj se dvěma lůžky a obývací ložnice. V chalupě je za menší příplatek možný pobyt se psem. Využívat dále můžete zastřešené zahradní posezení s přenosným grilem, ohniště a stolní tenis. V blízkosti chaty se nachází přes 150 let starý klenbový vinný sklípek z pískovcových kvádrů. Je stylově zařízen a je ideální pro nejrůznější oslavy.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www chaloupkaulesa.mypage.cz/menu/nase-chaloupky

Ceník

rezervace / dotaz

6000 Kč / objekt / týden
860 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
V přízemním domku je stylově zařízená jídelna s plně vybavenou kuchyní(chladnička, sporák s troubou, kuchyňská linka s dřezem se studenou a teplou vodou, varná konvice, nádobí, kuch. pomůcky, příbory).
Soc. zařízení
Chaloupka má koupelnu se sprchovým koutem (studená a teplá voda)a WC.
Topení
Vytápění objektu je el. panely, v zimě též kamny na dřevo.

Okolí a výlety

Chalupa u lesa je ideálním výchozím bodem pro podnikání výletů do okolí. Navštívit můžete například zámek Kolešovice (7 km), zámek Měcholupy (8 km), Schillerovu rozhlednu (12 km), zámek Krásný Dvůr (17 km), Nový Hrad u Jimlína (18 km), zámek Postoloprty (19 km), nebo zámek Cítoliby (22 km).

Okolní chaty

Byty Tyršovka

Klášterec nad Ohří
Max. 30 osob
170 Kč/os./den 37 km
Byty Tyršovka

Rezervace / dotaz

např. 28.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.