Chalupa pod lesem, Nový Rychnov

Adresa: Nový Rychnov, Chaloupky 179, okr. Pelhřimov, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 700m
Kapacita: 5 osob, 2 pokoje
2x 2L pokoj + přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa pod lesem se nachází v kraji s krásnou, čistou přírodou v Českomoravské Vysočině na okraji vesničky Chaloupky na úpatí bájného vrchu Křemešník poblíž Nového Rychnova. Chalupa nabízí ubytování pro 4 osoby + 1 přistýlka. Součástí chalupy je vybavená kuchyň přímo spojená s jídelnou s krbovými kamny a obývákem se sedací soupravou a TV, za dělící příčkou je manželská postel, dále ložnice a koupelna s WC. Na přilehlé zahradě je dětské pískoviště a bazén a na terase před chalupou příjemné posezení. Poloha chalupy představuje naprosto ideální možnost ubytování pro všechny, kteří rádi tráví svou dovolenou uprostřed nádherné přírody, především pro vyznavače aktivního odpočinku. V oblasti se nachází velké množství turistických a cyklo tras.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chalupapodlesem.eu

Ceník

rezervace / dotaz

5600 Kč / objekt / týden
800 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Kuchyňská linka je plně vybavena.
Soc. zařízení
V chalupě je koupelna, která má sprchový kout, zrcadlo se skříňkou a umyvadlo se skříňkou. Dále je zde WC.
Topení
Celý objekt je vytápěn el. energií a krbem v kuchyni.

Okolí a výlety

3 km od chalupy se nachází poutní místo Křemešník s lanovým centrem, rozhlednou Pípalkou, Křížovou cestou a Stříbrnou studánkou. V zimě je zde možno navštívit uměle zasněžovanou sjezdovku. Ráj tu čeká i na běžkaře v podobě upravovaných běžeckých stop. Další uměle zasněžovaná sjezdovka je na Čeřínku (15 km). V městě rekordů Pelhřimov je vyhlídková věž, galerie, malebné náměstí, Muzeum rekordů a kuriozit, expozice Zlaté české ručičky či Muzeum strašidel. Nejvyšší vrchol Českomoravské vrchoviny Javořice nabízí v létě okolí vhodné pro cyklo turistiku a pěší výlety, a v zimě jsou k dispozici upravené běžkařské trasy. Za zmínku také stojí lovecký hrad Roštejn.

Okolní chaty

Chalupa Liba

Černov
Max. 5 osob
9900 Kč/objekt/týden 7.3 km
Chalupa Liba

Rezervace / dotaz

např. 28.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.