Chalupa Petrušov, Petrušov

Adresa: Petrušov, okr. Svitavy, Trasa>
Kraj/Oblast: Pardubický kraj, Východní Čechy
Nadm. výška: 440m
Kapacita: 12 osob, 2 pokoje
1x 5L a 1x 6L pokoj + přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Zděná Chalupa Petrušov se nachází na okraji obce v nádherné panenské krajině pardubického kraje, 10 km od Moravské Třebové a 6 km od Starého Města. V chalupě se může ubytovat až 12 osob a vytápění je zajištěno krbovými kamny na dřevo. V přízemí je k dispozici jídelna, ve které je rozkládací postel pro 1 osobu, WC, sprchový kout a plně vybavená kuchyně. V patře jsou dvě ložnice celkem pro 11 osob a dva balkony. Na oploceném pozemku je ohniště, pískové volejbalové nebo nohejbalové hřiště, před chalupou je posezení pod altánem opatřeném plachtou, dále houpačka a celé toto posezení je osvětleno, v prostorách chalupy v patře je umístěn stolní fotbal, parkování je možné u objektu a k dispozici je také bar. Při pohledu z okna se rozprostře krásná krajina s výhledem na lesy a louky tudíž je chalupa ideální pro milovníky turistiky.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www dovolenaunaszapusu.webnode.cz

Ceník

rezervace / dotaz

8400 Kč / objekt / týden
1200 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
vybavená kuchyně, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, elektrický sporák, lednice
Soc. zařízení
V přízemí 1 WC a 1 sprchový kout
Topení
V patře 1.ložnice vybavena vysoko výhřevnými krbovými kamny na dřevo, 2.ložnice vybavena přímotopem.
Přízemí - vybaveno vysoko výhřevnými kamny na dřevo.
Koupelna vybavena přímotopem s ventilátorem.

Okolí a výlety

Region Moravské Třebové se vyznačuje převážně pahorkatinami a vrchovinami, což znamená příležitosti pro pěší turistiku, cykloturistiku a další formy rekreace. Přímo ve městě se nalézá zrekonstruovaný plavecký areál, hokejový stánek, fotbalové hřiště, tenisové kurty a bowling. V nedaleké Moravské Třebové se pravidelně od roku 2000 koná Fotofestival Moravská Třebová, také zde naleznete moderní aquapark, jež je součástí velkého sportovního areálu s tenisovými kurty, zimním i fotbalovým stadionem. K nabídce dalších sportovních aktivit ve městě patří dvě střelnice a umělá horolezecká stěna a katastr obce protkává několik cyklostezek a značených turistických tras. V zimním období je v okolí několik sjezdovek: Ski areál Čenkovice - Buková hora, skiareál v Cotkytli nebo ve Výprachticích.

Okolní chaty

Doly 4

Doly u Bouzova
Max. 26 osob
29250 Kč/objekt/týden 16 km
Doly 4

Chata Radana

Bludov
Max. 8 osob
6000 Kč/objekt/týden 20 km
Chata Radana

Rezervace / dotaz

např. 20.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.