Chalupa Olešnice, Olešnice

Adresa: Olešnice, Olešnice 83, okr. Rychnov nad Kněžnou, Trasa>
Kraj/Oblast: Královéhradecký kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 660m
Kapacita: 16 osob, 4 pokoje
1x 2L, 1x 3L ,1 x 6 L, 1 X 4 L.přistýlka v obýváku
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa Olešnice se nachází v obci Olešnice v Orlických horách. Lokalita je vhodná pro větší rodiny s dětmi, turisty, cykloturisty, běžkaře a lyžaře, ideální pro rodinnou dovolenou. Chalupa je kompletně zrekonstruovaná a dobře vybavená. K dispozici je celkem 15 míst ke spaní. Najdete zde obývací pokoj s krbem, TV, SAT, wifi, 2 přistýlky, plně vybavenou kuchyň, předsíň, verandu s posezením, WC, 2x koupelnu, úschovnu lyží/kol, oplocený pozemek k silnici, ohniště, elektronické šipky, trampolínu, pergolu, skluzavku, houpačky, dětskou postýlku s židličkou a bazén. Chalupa je situována v klidné části obce a je celoročně dostupná.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chalupaolesnice.cz

Ceník

rezervace / dotaz

18900 Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
kuchyň s vybavením - lednice s mrazákem, mikrovlnka, rychlovarná konvice, kávovar, topinkovač, el. sporák, velká rohová lavice
Soc. zařízení
Dvě koupelny v přízemí se sprchovacím koutem a WC, samostatné WC.
Topení
Veškeré prostory vytápěny ústředním topením - elektrokotlem s regulací termostatem, v obyvacím pokoji jsou krbová kachlová kamna - dřevo zdarma!
Internet/Wifi

Okolí a výlety

Chalupa Olešnice nabízí širokou škálu vyžití jak sportovního, tak kulturního. Zalyžovat si můžete třeba ve skicentru Deštné (8 km) a dále můžete navštívit například tvrz Skutina (3 km), rozhlednu Velká Deštná (9 km), dělostřeleckou tvrz Dobrošov (10 km), zámek Náchod (13 km) nebo nebo zámek Nové město nad Metují (14 km).

Okolní chaty

Chalupa Kristýnka

Olešnice v Orlických horách
Max. 15 osob
4000 Kč/objekt/den 1.7 km
Chalupa Kristýnka

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.