Chalupa Na pile, Pavlov

Adresa: Pavlov, okr. Havlíčkův Brod, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 460m
Kapacita: 16 osob, 4 pokoje
4x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa Na pile se nachází v klidném a příjemném prostředí v oblasti Českomoravské vrchoviny v obci Pavlov u Ledče nad Sázavou. Ubytování je v objektu bývalého mlýnu, ve kterém se přestalo mlít kolem roku 1910. Chalupa je nově zrekonstruovaná s kapacitou 16 osob. Součástí je plně vybavená kuchyně s jídelním koutem, společenská místnost, 2x sociální zařízení a celkem 4 ložnice. Celý objekt je vytápěn ústředním topením. Před domem je stůl na ping pong, na zahradě bazén pro děti a příjemné posezení u ohně a grilování. Domácí zvířata jsou povolena po dohodě s majiteli a u chalupy je možnost parkování. V létě se v okolí dá věnovat koupání, pěší turistice, sběru hub, rybolovu nebo cykloturistice a nejbližší restaurace je v nedalekých Vilémovicích "U Čerta".

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.pavlov.unas.cz

Ceník

rezervace / dotaz

14000 Kč / objekt / týden
2400 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Jídelna s kuchyňkou - lednice, mikrovlná trouba, el. sporák, varná konvice
Soc. zařízení
1x WC+vana, 1x WC+sprcha
Topení
ústřední vytápění - dřevoplyn

Okolí a výlety

V sousedních Vilémovicích se nachází nejstaršší strom ve střední Evropě - tis červený v parku vilémovického zámečku s obvodem kmene 310 cm. V turistickém městečku v Ledči nad Sázavou je malebné historické náměstím s mariánským sousošším, kaššnou a stromořadím. Najdete zde mnoho zajímavostí na celodenní výlet jako Ledečský hrad, Muzeum na ledečském hradu, žžidovský hřbitov nebo synagogu. Cca 10 km severně od Ledče nad Sázavou se nalézá rozhledna u Bohdanče, jedná se o dřevostavbu, která je se svou výšškou 52,2 m nejvyšššší v Evropě.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 20.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.